Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Κάμαλα Χάρις μετά τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου που αφορούν την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της, Ντάγκλας Έμχοφ.

Η Daily Mail καταγράφει συγκλονιστικές κατηγορίες εις βάρος του συζύγου της Αμερικανίδας αντιπροέδρου και υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ. Όλα αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας μόλις έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές, γεγονός που είναι όπως είναι λογικό προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στην Κάμαλα Χάρις, ενώ απλώνεται σαν βούτυρο στο ψωμί του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ.

«Γιατί; Πώς μπορεί η καμπάνια του «καλού χαρακτήρα» και της «χαράς» – για μια υποψήφια που μας θυμίζει διαρκώς ότι είναι θέλει να προστατεύσει τους αδύναμους – υποχωρεί μπροστά σε αυτούς τους αηδιαστικούς ισχυρισμούς;», αναφέρει  χαρακτηριστικά δημοσίευμα.

Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα που κυκλοφορεί στον βρετανικό Τύπο, ο Έμχοφ χαστούκισε πρώην σύντροφό του σε γκαλά στις Κάννες το 2012, την ώρα που περίμεναν το ταξί που θα τους παραλάμβανε. Το χαστούκι ήταν τόσο δυνατό που το θύμα της επίθεσης μετακινήθηκε από τη θέση του. Αιτία της έκρηξης του  Έμχοφ ήταν η ζήλια. Το θύμα άνοιξε την τσάντα της να δώσει φιλοδώρημα στον υπάλληλο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια ακούμπησε τον υπάλληλο στον ώμο. Αυτό εκ μέρους του Έμχοφ ερμηνεύτηκε ως σημάδι φλερτ, με αποτέλεσμα να προβεί σε χειροδικία.

Είχε σχέση με την νταντά της κόρης του

Ο πρώτος γάμος του Έμχοφ έληξε άδοξα εξαιτίας της απιστίας του καθώς είχε συνάψει σχέσεις με την νταντά της κόρης του, την οποία μάλιστα άφησε έγκυο.

Η γυναίκα δεν κατάφερε να γεννήσει το παιδί του Έμχοφ, καθώς στην πορεία της κύησης απέβαλλε. Η ίδια ισχυρίζεται πως για την αποβολή της ευθύνεται ο μεγαλοδικηγόρος.

Ο Έμχοφ είναι κατά της «τοξικής αρρενωπότητας»

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται σε μια στιγμή που ο σύζυγός της Κάμαλα Χάρις έχει συνοδεύσει την υποψήφια Αμερικανή πρόεδρο σε ομιλίες και δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει για το πόσο δύσκολο είναι για τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τη «τοξική αρρενωπότητα».