Τα «White Parties» που διοργάνωνε ο ράπερ Sean «Diddy» Combs, ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, ξεκινούσαν πάντα κομψά, αλλά όταν έπεφτε το σκοτάδι γίνονταν ακραία, με μοντέλα που φορούσαν αποκαλυπτικά μπικίνι, άφθονη βότκα Ciroc και, σε μία περίπτωση, τον Ashton Kutcher να αιωρείται πάνω από την πισίνα.

«Ο Diddy είχε στα πάρτι της ακολασίας, κοπέλες με μπικίνι και προκλητικά ρούχα. Όταν νύχτωνε, ο κόσμος ένιωθε πιο άνετα», ανέφερε η Selma Fonseca, φωτορεπόρτερ της ψυχαγωγικής βιομηχανίας που παρευρέθηκε σε τέτοιες εκδηλώσεις στις ανατολικές και δυτικές ακτές το 2007 και το 2009, μιλώντας στην nypost.

Η Fonseca θυμάται ένα συγκεκριμένο πάρτι στο Bel Air, όπου οι καλεσμένοι είχαν συγκεντρωθεί γύρω από την πισίνα της έπαυλης του Diddy, όταν ξαφνικά ο Ashton Kutcher, ο οποίος τότε βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του και είχε πρόσφατα αρχίσει να βγαίνει με την Demi Moore, άρπαξε μια κούνια και άρχισε να αιωρείται πάνω από την πισίνα μαζί με έναν άλλο καλεσμένο.

«Ο Ashton ήταν η ψυχή του πάρτι», περιέγραψε η Fonseca.

«Ο Ashton λατρεύει τη διασκέδαση  ήταν αρκετά νέος τότε. Μόλις είχε αρχίσει να βγαίνει με τη Demi. Πήγε στην κούνια και κυριολεκτικά παραλίγο να πέσει στο νερό», θυμάται.

Από τότε που ο Diddy κατηγορήθηκε και συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου με κατηγορίες που περιλαμβάνουν εμπορία ανθρώπων για σεξουαλικούς σκοπούς, τα πολυτελή πάρτι που διοργάνωνε κάθε χρόνο από το 1998 έως το 2009 βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής.

Παρόλο που δεν υπάρχουν καταγγελίες για παράνομη συμπεριφορά σε αυτά τα ξέφρενα πάρτι, οι διάσημοι καλεσμένοι που συνήθιζαν να παρευρίσκονται, παραμένουν σιωπηλοί.

Η Fonseca θυμάται επίσης ότι είδε τον Chris Brown να φεύγει από ένα από τα πάρτι του Diddy με την Amber Rose το 2009, πέντε μήνες μετά από τη διερεύνηση της υπόθεσης κακοποίησης της τότε συντρόφου του, Rihanna.

«Ο Chris Brown φιλιόταν με την Amber Rose», λέει.

Η Fonseca ισχυρίστηκε επίσης ότι οι καλεσμένοι φαίνονταν να βρίσκονται υπό την επήρεια κάνναβης και ecstasy, αν και υποστήριξε ότι δεν είδε τον ίδιο τον Diddy να κάνει χρήση ναρκωτικών.