Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ λάνσαρε ρολόγια με το όνομά του, σε μια νέα σειρά επιχειρηματικών κινήσεων, καθώς διεξάγει ταυτόχρονα εκστρατεία για τον Λευκό Οίκο.

«Θα τα λατρέψετε. Θα ήταν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social. Ορισμένα από τα πιο ακριβά ρολόγια που παρουσιάζονται στη συλλογή κοστίζουν μέχρι και 100.000 δολάρια.

Ένας φθηνότερος τύπος ρολογιού που παρουσιάζεται στην επίσημη σελίδα με το όνομα «Fight Fight Fight Fight», αναφερόμενος σε αυτό που φώναζε ο Τραμπ κατά την αποχώρησή του από τη σκηνή τον Ιούλιο, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, κυμαίνεται από 499 έως 799 δολάρια.

«Τα ρολόγια Trump δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Donald J. Trump, τον Οργανισμό Trump ή από οποιονδήποτε από τους αντίστοιχους συνεργάτες ή εντολείς τους», επισημαίνεται στη σελίδα ξεκαθαρίζοντας ότι τα ρολόγια δεν είναι πολιτικά και δεν έχουν καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτική εκστρατεία.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν είναι «τα επίσημα ρολόγια του προέδρου Τραμπ» η απάντηση είναι ότι αποτελούν τα μόνα επίσημα ρολόγια που προσφέρονται από τον Πρόεδρο Τραμπ και περιλαμβάνουν ένα αντίγραφο της διάσημης υπογραφής του.

Τα ρολόγια είναι η πιο πρόσφατη κίνηση, από μια σειρά προϊόντων που προώθησε ο Τραμπ τα τελευταία χρόνια με άδεια χρήσης του ονόματος και της εικόνας του, όπως μια σειρά αθλητικών παπουτσιών και κάρτες NFT, ενώ μέλη της οικογένειας Τραμπ έχουν επίσης λανσάρει μια πλατφόρμα για κρυπτονομίσματα, αναφέρει το nbcnews.