Ένας αστέρας του TikTok κρίθηκε ένοχος για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγό του, όπως και έναν άνδρα με τον οποίο νόμιζε ότι τον απατούσε.

Ο Ali Abulaban από τις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια για τις δολοφονίες των Ana Abulaban και Rayburn Barron στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, ο άνδρας που έγινε γνωστός από κωμικά σκετς που δημοσίευε στα social media, ήταν στα χωρίσματα με την Ana, γιατί θεωρούσε πως τον απατούσε.

Ο Ali Abulaban και η σύζυγός του Ana

Ο Ali Abulaban θεωρούσε πως ήταν ζευγάρι με τον Rayburn, ενώ λίγες ώρες πριν το έγκλημα έκανε άνω κάτω το σπίτι του. Στη συνέχεια, έκρυψε το τάμπλετ της κόρης του και το έβαλε να καταγράφει κρυφά.

Τότε, άκουσε τη σύζυγό του να μπαίνει με τον άνδρα στο διαμέρισμα και να του λέει: «Σίγουρα ο άντρας μου έκανε αυτό το χάλι. Να δεις που θα στείλει λουλούδια, για να ζητήσει συγγνώμη, λες και είναι κάτι φυσιολογικό».

«Θόλωσα με αυτά που άκουγα. Πίστεψα ότι θα κάνουν σεξ εκείνη τη στιγμή, ότι το έκαναν ήδη. Πήρα την περισσότερη κοκαΐνη που έχω πάρει ποτέ, όσο οδηγούσα, για να πάω εκεί», είπε στην κατάθεσή του.

Ο Rayburn Barron

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σπίτι και χωρίς να τους «πιάσει στα πράσα», όπως πίστευε, τράβηξε ένα πιστόλι και έριξε τρεις φορές στον άγνωστο και μία στο κεφάλι της συζύγου του.

Ο δικαστής τον χαρακτήρισε έναν πολύ «καλό ηθοποιό» και «σκληρό άνθρωπο», υποστηρίζοντας ότι η Ana δεν είχε σχέση με τον Rayburn και πως την ημέρα της δολοφονίας δεν διαπιστώθηκε κάποια σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Επίσης, υποστήριξε πως ο Abulaban προσπαθούσε να ελέγξει τη σύζυγό του και ότι έβρισκε διάφορες αφορμές, με τελευταία να αποτελεί η εξωσυζυγική σχέση, παρότι δεν είχε κάποια απόδειξη.

«Δεν σκέφτηκε ποτέ την κόρη που απέκτησε με την Ana. Ακόμα και στην κατάθεση, τη θυμήθηκε μόνο όταν ρώτησε ο αστυνομικός. Αν δεν το έκανε, δεν θα μιλούσε ποτέ για το παιδί του», είπε χαρακτηριστικά.