Ένας μεθυσμένος επιβάτης αεροπλάνου προκάλεσε χάος στον αέρα, τρομοκρατώντας τους άλλους επιβαίνοντες, όταν προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο μιας πτήσης της easyJet, αναγκάζοντας τους πιλότους να αλλάξουν την πορεία τους και να κάνουν αναγκαστική προσγείωση.

Η πτήση U28235 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγο μετά τις 3:30 μ.μ. την Τρίτη με κατεύθυνση το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω.

Το Airbus A320 πέταξε μέσα από κάποιες αναταράξεις κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης πτήσης των 4 ωρών, η οποία δεν ήταν καλή για έναν επιβάτη που είχε καταναλώσει ουίσκι.

Σύμφωνα με την nypost o μεθυσμένος επιβάτης είπε ότι οι πιλότοι ήταν «σκουπίδια» και επρόκειτο να πάρει τον έλεγχο, ενώ το αεροπλάνο πετούσε στα 30.000 πόδια, όπως ανέφερε η US Sun.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει μια πόρτα εξόδου, κάτι που ώθησε αεροσυνοδούς και άλλους επιβάτες να εμπλακούν στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί καβγάς.

Τελικά, πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Μονάχου μία ώρα και 44 λεπτά μετά την απογείωση, σύμφωνα με το FlightAware.

Η γερμανική αστυνομία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και πέρασε χειροπέδες στον επιβάτη απομακρύνοντάς τον, καθώς οι υπόλοιποι επιβάτες επευφημούσαν, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.