Η Άννα Παουλίνα Λούνα, μέλος του Κογκρέσου και Ρεπουμπλικανή προκάλεσε σάλο με βίντεο που δημοσίευσε και στο οποίο φορά μαγιό με το σύνθημα της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ «Make America Great Again».

Η Λούνα 35 ετών απαντώντας στους επικριτές της, τους κάλεσε «να το ξεπεράσουν» καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν τον… αισθησιασμό του βίντεο, με το μέλος του Κογκρέσου να απαντά πως «είναι βιολογικά γυναίκα» αφήνοντας έτσι αιχμές για τη woke κουλτούρα.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο X καταγράφει το μέλος του Κογκρέσου να λικνίζεται με ένα μαγιό στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας με τυπωμένο το σύνθημα της καμπάνιας του Τραμπ «Να κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη». Για φόντο η Παουλίνα Λούνα έχει επιλέξει μια αμερικανική σημαία, ενώ ολοκληρώνει το λουκ με ψηλές κάλτσες.

«Επιβεβαιώνω ότι πράγματι φόρεσα μαγιό και μπορεί κανείς να μπει ότι είμαι βιολογικά γυναίκα – MAGA» έγραψε η Ρεπουμπλικανή στο X. «Έχω φωτογραφηθεί και τα Sports Illustrated και Maxim. Μαγιό σχεδιαστών και γυναικείες μπλούζες».