Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η δολοφονία με βαλλίστρα της οικογένειας του σχολιαστή αγώνων του Sky Sports και του BBC, Τζον Χαντ.

Ο εικοσιεξάχρονος Κάιλ Κλίφορντ συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης για τη δολοφονία της εξηνταενάχρονης Κάρολ Χαντ και των θυγατέρων της Λουίζ, 25 ετών και Χάνα, 28 ετών.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 26χρονο που σκότωσε με βαλλίστρα μητέρα και κόρες

Η μητέρα βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της, ενώ και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια δεσίματος από τον δράστη, σύμφωνα με την «Guardian».

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 26χρονο που σκότωσε με βαλλίστρα μητέρα και κόρες
Η Κάρολ Χαντ και ο σύζυγός της, σχολιαστής του BBC

Η Louis Hunt και ο δράστης φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν και, σύμφωνα με τη Daily Mail, η κοπέλα, λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία της είχε αναδημοσιεύσει ένα tweet, με το οποίο εξέφραζε τον θαυμασμό της για τις γυναίκες που φεύγουν από κακοποιητικές σχέσεις.

«Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν είτε την πρώτη είτε τη 12η φορά, αφότου κακοποιήθηκαν. Χρειάζεται ΠΟΛΛΗ δύναμη, για να σπάσεις τον φαύλο κύκλο. Χρειάζεται να αγαπάς πολύ τον εαυτό σου, για να τον διαλέξεις», έγραφε το tweet, που αναδημοσίευσε η Λουίζ Χαντ.

«Ήταν πολύ αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της»

Ο γείτονας της οικογένειας, Glyn Nicholas, δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η Louise ήταν πολύ αναστατωμένη από τον χωρισμό με το φίλο της και μάλιστα ότι είχε τρακάρει το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα.

«Η Louise ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μια επιχείρηση περιποίησης σκύλων στο σπίτι. Άκουσα ότι χώρισε από τον φίλο της την περασμένη εβδομάδα και ήταν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό. Τόσο πολύ που την περασμένη εβδομάδα έπεσε πάνω σε μια κολώνα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της».