Ένας ύποπτος άντρας, που έψαχνε η Αστυνομία για την επίθεση με βαλλίστρα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών γυναικών, συνελήφθη χθες. Το μεγάλο ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο, Kyle Clifford, έληξε όταν βρέθηκε τραυματισμένος κοντά σε ένα νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο.

Τα θύματα, που ήταν η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, δέχτηκαν επίθεση στο σπίτι τους στο Bushey του Hertfordshire.

Η 61χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της, ενώ και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια δεσίματός τους από τον 26χρονο δράστη, σύμφωνα με τη βρετανική «Guardian».

H μια από τις τρεις γυναίκες φέρεται να πρόλαβε να στείλει ένα μήνυμα στον σύντροφό της, ζητώντας του να ενημερώσει την Αστυνομία.

Μια γυναίκα που γνωρίζει την οικογένεια τους περιέγραψε ως «ευγενικούς και φιλικούς» ανθρώπους που «πάντα έβρισκαν χρόνο για τους άλλους».

Η Αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος βρέθηκε στο βόρειο Λονδίνο και έλαβε ιατρική περίθαλψη για τα τραύματά του. Τόνισε ότι «δεν έπεσαν πυροβολισμοί» από τους αστυνομικούς.

Η 61χρονη Carol Hunt, η 28χρονη Hannah Hunt και η 25χρονη Louise Hunt βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένες στο σπίτι τους την Τρίτη, όπου και πέθαναν.

Η 36χρονη Luisa δήλωσε ότι ήταν πελάτισσα της επιχείρησης περιποίησης σκύλων της Louise, με το όνομα Groom and Glow, επί τρία χρόνια, σύμφωνα με το BBC. «Ελπίζω να τις θυμούνται ως υπέροχες, εργατικές, ευγενικές γυναίκες και όχι ως θύματα».

Ο παρουσιαστής του BBC Radio 5 Live, Mark Chapman, έστειλε την «αγάπη και τις σκέψεις του» στον συνάδελφο σχολιαστή και φίλο του, Hunt, μετά από μια «σπαρακτική μέρα».

Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια κατά την έναρξη της εκπομπής για το Euro 2024 στο 5 Live, ο Chapman είπε: «Αυτή ήταν μια σπαρακτική μέρα. Ο John Hunt είναι συνάδελφος και φίλος μας, όχι μόνο για την αθλητική ομάδα του 5 Live, αλλά και για όλους όσοι εργάστηκαν εδώ μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια, καθώς και για όλους εσάς που απολαύσατε τα υπέροχα σχόλιά του».

Φίλη της Louise Hunt δήλωσε ότι ήταν «σε άρνηση» σχετικά με τη δολοφονία της και αισθάνθηκε «θυμωμένη, λυπημένη και σοκαρισμένη».

Η Αστυνομία τώρα ψάχνει το κίνητρο πίσω από τη σοκαριστική τριπλή δολοφονία. Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο 26χρονος, ο οποίος εγκατέλειψε τον στρατό πριν από δύο χρόνια μετά από ένα σύντομο πέρασμα, στο παρελθόν είχε σχέση με τη Louise Hunt.