Η Αστυνομία στο Bushey του Hertfordshire στην Αγγλία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός άνδρα, που φέρεται να έχει δολοφονήσει τρεις γυναίκες μέσα σε ένα σπίτι, οι οποίες πιθανότατα ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ο Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, ο οποίος έχει στην κατοχή του μια βαλλίστρα, καταζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», αστυνομικοί έφτασαν το βράδυ της Τρίτης στον τόπο του εγκλήματος, όπου και εντόπισαν τα θύματα της επίθεσης με σοβαρά τραύματα. Δεν πρόλαβαν, ωστόσο, να κάνουν πολλά, αφού οι τρεις γυναίκες λίγο αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Πρόκειται για τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τους κατοίκους που θα έρθουν σε επαφή με τον δράστη να είναι προσεκτικοί μαζί του, καθώς έχει στην κατοχή του τη βαλλίστρα και είναι επικίνδυνος.

Ένας άνδρας που δεν κατονομάζεται και διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι των θυμάτων ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τα θύματα, αλλά έμοιαζαν με μια φιλική οικογένεια.

Από την πλευρά του ο Ρομπ Χολ, ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, είπε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο περιστατικό.

«Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή, καθώς θα συνειδητοποιούν τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.