Για ανθρωποκτονία διώκεται ένα νεαρό ζευγάρι, καθώς η γυναίκα γέννησε στο σπίτι και στη συνέχεια πέταξε το μωρό από το παράθυρο, ενώ ο πατέρας έκανε τον ανήξερο στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας πως είναι «παρθένος».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, η 20χρονη Emily Dickinson και ο 19χρονος Joshua Wooters από την Πενσυλβάνια κρατούνται χωρίς εγγύηση και διώκονται για ανθρωποκτονία, απόκρυψη του θανάτου παιδιού και κακοποίηση πτώματος.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 11 Μαρτίου, όταν περαστικοί εντόπισαν στο δρόμο ένα νεκρό μωρό, έναν πλακούντα και μια σακούλα σκουπιδιών σε κοντινή απόσταση που περιείχε ένα ματωμένο στρώμα. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ανακάλυψε πως τα πράγματα είχαν πεταχτεί από απόσταση, σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών.

Αμέσως, απέκτησαν εντάλματα για τα γύρω σπίτια και μπήκαν στο διαμέρισμα των νεαρών, χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν οι ένοχοι.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων, ο 19χρονος δήλωσε «παρθένος» και ότι «δεν γνωρίζει τι είναι σεξ», ενώ η 20χρονη εμφανώς συγχυσμένη υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος αίματα σε ένα σημείο.

Η 20χρονη Emily Dickinson και ο 19χρονος Joshua Wooters

Η εξέταση DNA απέδειξε ότι το μωρό ήταν δικό τους και τελικά παραδέχτηκαν τα πάντα. Με βάση όσα έγιναν γνωστά, η Emily Dickinson έμαθε για την εγκυμοσύνη ένα μήνα πριν γεννήσει και δεν επισκέφθηκε γυναικολόγο, επειδή δεν είχε λεφτά. Στο ενδιάμεσο εξέτασε το ενδεχόμενο άμβλωσης ή να δώσει το παιδί για υιοθεσία, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση «λόγω απόγνωσης».

Έτσι, στις 11 Μαρτίου γέννησε στο σπίτι της και ο Joshua Wooters έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ένα κουζινομάχαιρο. Έπειτα, η γυναίκα πέταξε το μωρό από το παράθυρο και ζήτησε από τον φίλο της να απομακρύνει τα υπόλοιπα πράγματα, όπως τον πλακούντα και το στρώμα. Εκείνος τα έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών και την πέταξε από το μπαλκόνι, με τα πράγματα να προσγειώνονται κοντά στο νεκρό παιδί τους.