Ένας ύποπτος για απαγωγή συνελήφθη, αφού φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σπιτιού στο Όρεγκον να αρπάζει και να παρασύρει μια γυναίκα παρά τη θέλησή της. Το θύμα βρέθηκε και είναι καλά, όπως είπε η Αστυνομία του Χίλσμπορο την Τρίτη.

«Ο ύποπτος και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους», ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, σημειώνοντας ότι η επίθεση δεν ήταν τυχαία.

Το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε από το ABC News, τραβήχτηκε περίπου στις 22:45 το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ειδικότερα, φαίνεται μια γυναίκα με γυαλιά να χτυπά ένα κουδούνι εξώπορτας και να περιμένει να της ανοίξουν.

Εκείνη τη στιγμή ένας άνδρας με γένια φαίνεται να πλησιάζει και να την παρασύρει παρά τη θέλησή της, όπως ανέφεραν οι Αρχές. «Η γυναίκα έκλαιγε και καλούσε για βοήθεια πριν την αρπάξει και την παρασύρει ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, η οποία περιλάμβανε εικόνες της γυναίκας και του άνδρα από το οπτικό υλικό.

«Φαίνεται ότι έφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο», σημειώνουν οι τοπικές αρχές.

Η Αστυνομία τονίζει ότι ενημερώθηκε για την προφανή απαγωγή τη Δευτέρα το πρωί και δημοσίευσε τις εικόνες του υπόπτου και του θύματος, στην προσπάθεια για μια ενδεχόμενη βοήθεια από το κοινό.

Το πρωί της Τρίτης, ο ύποπτος και το θύμα ταυτοποιήθηκαν και ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση. Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, κατηγορείται για απαγωγή.