Eκτός από σύμβολο του σεξ, η Marilyn Monroe ήταν και beauty icon με το signature baroque bob της να είναι ένα από τα πιο θηλυκά κουρέματα όλων των εποχών, ενώ το αγαπημένο της άρωμα που, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, ήταν το μόνο που φορούσε όταν έπεφτε να κοιμηθεί, ήταν το Chanel No.5.

Πλέον όμως γνωρίζουμε και το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιούσε για τον καθαρισμό της επιδερμίδας της και μάλιστα κυκλοφορεί ακόμη.

Η Marilyn Monroe, λοιπόν, εμπιστευόταν ένα beauty προϊόν το οποίο παραμένει ακόμα και σήμερα η πρώτη επιλογή για Α-class celebrities, όπως η Jennifer Aniston και η Miranda Kerr. Πρόκειται για την Cold Cream του brand Pond’s που υπόσχεται να απαλλάξει το δέρμα από μακιγιάζ και ρύπους, αφήνοντάς το με ένα ελαφρύ προστατευτικό πέπλο χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Η Kylie Minogue, που επίσης το χρησιμοποιεί, έχει δηλώσει πως αγαπάει πολύ το συγκεκριμένο καθαριστικό προσώπου και το έμαθε από τη μητέρα της, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει βελτιώσει την επιδερμίδα της.

Το brand Pond’s δημιουργήθηκε το 1846 και έκτοτε έχει θερμούς οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το εν λόγω προϊόν αποτελεί ένα από τα best seller του και καθώς αποτελείται από 50% ενυδατικούς παράγοντες, αφαιρεί πανεύκολα ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Ταυτόχρονα, η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή, κάτι που το κάνει ασυναγώνιστο.