H mascara είναι ένα από τα πιο απαραίτητα καλλυντικά που χρησιμοποιεί καθημερινά κάθε γυναίκα, ακόμη και αυτή που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το make up. Η mascara μαζί με το lip gloss αποτελούν βασικά items που δε λείπουν από κανένα νεσεσέρ γι αυτό και πάντα ψάχνουμε το καλύτερο προϊόν.

Πράγματι μια mascara μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα κάθε γυναίκας δίνοντας όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες και τονίζοντας το βλέμμα της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται στο χώρο της μόδας από την ηλικία των 14 ετών και μετρά σπουδαίες συνεργασίες. Αυτός είναι και ένας λόγος που εμπιστευόμαστε τις επιλογές της στους τομείς του fashion και του beauty.

Σε ένα story που ανέβασε η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να χρησιμοποιεί για να τονίσει τις βλεφαρίδες της την πολυτελή mascara του οίκου Armani Beauty «Εyes to Kill Classic» που προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, δηλαδή «βλέμμα που σκοτώνει.»

Πρόκειται για μια all-in-one mascara με oversized πατενταρισμένο βουρτσάκι που με τον ειδικό σχεδιασμό του δίνει όγκο, μήκος και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες με μόλις ένα πέρασμα, ενώ ο συνδυασμός μαλακών και σκληρών κεριών τους δίνει ένταση χωρίς να τις σκληραίνει.

ARMANI EYES TO KILL CLASSIC MASCARA 44,43€