Από τη μία έχουμε την πιο διάσημη influencer του πλανήτη που είναι η Kim Kardashian και από την άλλη τον Δημήτρη Γιαννέτο, τον έλληνα hair stylist που κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Τι μπορεί να συμβεί, αν οι δυο τους συνεργαστούν; Θαύματα. Η Kim Kardashian είναι η persona που θα τολμούσε κυριολεκτικά τα πάντα πάνω της και ο Δημήτρης Γιαννέτος θα το εκτελούσε στην εντέλεια.

Έτσι, η Kim Kardashian ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των celebrities με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο έλληνας κομμωτής μετά τις Megan Fox, Amal Clooney, Lindsay Lohan, Joey King, Camilla Cabello αλλά και τις άλλες δυο αδελφές Kardashian, την Kourtney και την Khloe. Ο Δημήτρης Γιαννέτος έδωσε στην Kim Kardashian ένα hailook με εξωφρενικά μακριά μαλλιά μήκους, συγκεκριμένα τεσσάρων ποδιών.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανέβασε στον επαγγελματικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το αποτέλεσμα του extra long hair style της Kim Kardashian που όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε μήκος τέσσερα πόδια, κάτι που ισοδυναμεί με ένα μέτρο και είκοσι εκατοστά. Η Κim Kardashian φόρεσε ένα strapless crop top σε ανοιχτό καφέ χρώμα, συγκεκριμένα στην απόχρωση της καραμέλας, μια ασορτί μίντι στενή φούστα και ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα που έδεναν με διάφανα straps.