H Eλένη Τσολάκη μέσα από μερικά stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε τα αγαπημένα της skincare προϊόντα και ανάμεσά τους έδειξε και ένα serum, το οποίο χαρακτήρισε και ως «το ωραιότερο του κόσμου», και, επειδή το έχουμε δοκιμάσει, θα συμφωνήσουμε.

Πρόκειται για το Vinopure Blemish Control Salicylic Serum της γαλλικής εταιρείας Caudalie. Ο συγκεκριμένος ορός μειώνει τις ατέλειες, καθαρίζει βαθιά και συσφίγγει τους πόρους. Βελτιώνει την υφή και την ποιότητα της επιδερμίδας με τάση για ακμή και ξαναδίνει υγιή λάμψη, χωρίς γυαλάδα.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει στοχευμένη δράση εναντίον των ατελειών, των διεσταλμένων πόρων και της λιπαρότητας. Το μυστικό του κρύβεται στο φυσικό σαλικυλικό οξύ που καθαρίζει τους πόρους, στις πολυφαινόλες σταφυλιού που περιορίζουν τα μαύρα στίγματα και στη νιασιναμίδη που μειώνει τη φλεγμονή και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Σε συνδυασμό με την υπόλοιπη σειρά Vinopure μειώνει την εμφάνιση ατελειών στις επιδερμίδες με τάση για ακμή μόλις σε μία εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ορό πρωί και βράδυ σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε να εισχωρήσει πριν απλώσετε την κρέμα σας. Αν μετά τη χρήση η επιδερμίδα σας “τραβάει”, χρησιμοποιήστε το μόνο μία φορά την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά πάνω στα σπυράκια, αν χρειαστεί και στην πλάτη.

Προσωπικά χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη ολοκληρωμένη σειρά επί σειρά ετών και η επιδερμίδα μου είναι λαμπερή, καθαρή, χωρίς διεσταλμένους πόρους και μαύρα στίγματα. To Vinopure Blemish Control Salicylic Serum είναι ένα από τα best sellers της Caudalie και αν το χρησιμοποιήσετε θα καταλάβετε το γιατί.

Vinopure Blemish Control Salicylic Acid Serum 30,40 €