Το φθινόπωρο επιτάσσει νέες τάσεις στα νύχια μας σε διαφορετικές, πιο σκούρες αποχρώσεις από αυτές του καλοκαιριού, ωστόσο καλύπτουν τις βασικές ανάγκες μας, που είναι να ταιριάζουν σε κάθε μας εμφάνιση, να αναδεικνύουν τα άκρα μας και να μην είναι απαιτητικά καθώς οι περισσότερες από εμάς ιδανικά θέλουμε να επισκεπτόμαστε την τεχνήτρια νυχιών μία ή το πολύ δύο φορές το μήνα.

Τα patent nails είναι μία τάση που τσεκάρει όλα τα παραπάνω κουτάκια και είναι ιδανική για τους επόμενους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Ουσιαστικά, τα patent nails, είναι τα μανικιούρ σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το σκούρο μπλε, το μπορντό, το καφέ και το κυπαρρισί τα οποία όμως έχουν γυαλιστερό φινίρισμα. Κοινώς όχι στο ματ εφέ και ναι στο glossy top coat.

Μπορούν να γίνουν σε απλό μανικιούρ, σε ημιμόνιμο αλλά και σε τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικό. Όσον αφορά το μήκος δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός καθώς τα patent nails μπορούν να είναι κοντά, μακριά ή μεσαίου μήκους. Το ίδιο ισχύει και για το σχήμα. Είστε ελεύθερες να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει: οβάλ, τετράγωνα, stilleto, ballerina, coffin ή αμυγδαλωτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι σκούρα και ακολουθούν την πεπατημένη στα χρώματα που αγαπάμε κάθε φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν αλλά προσθέτουμε έξτρα λάμψη με ένα glossy top σε καμία περίπτωση όμως ματ.