Αν και τυπικά η νέα αρχή του κάθε έτους σηματοδοτείται ημερολογιακά την Πρωτοχρονιά, πολλοί είναι αυτοί που αισθάνονται τον Σεπτέμβριο ως την περίοδο που θέλουν να κάνουν ένα restart και μπαίνουν σε mood ανανέωσης για τον χειμώνα που έρχεται, έτοιμοι να κάνουν δραστικές αλλαγές. Μία από αυτές είναι και ένα νέο κούρεμα, το οποίο εκτός από την εικόνα βελτιώνει και τη διάθεσή μας.

Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν σκεφτεί πολλές φορές να υιοθετήσουν κάποια hair looks, αλλά δίστασαν, επειδή είχαν αμφιβολίες είτε για το κατά πόσο θα τους ταίριαζε είτε για το κατά πόσο είναι πρακτικό και θα τις βολέψει. Ένα από αυτά, αν όχι το συχνότερο, είναι οι αφέλειες. Φέτος το φθινόπωρο, τις είδαμε να πρωταγωνιστούν στα catwalks των περισσότερων οίκων σε διάφορες παραλλαγές τους, επομένως αν τις θέλετε, αυτή η σεζόν προστάζει «ή τώρα ή ποτέ».

Οι αφέλειες σχεδόν σε όλες τις εκδοχές τους είναι στιλάτες και δίνουν χαρακτήρα και τύπο στη φυσιογνωμία μιας γυναίκας, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε πως χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και σε περίπτωση που θέλουμε να τις μακρύνουμε, τότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες να περάσουμε από μερικά δύσκολα και άχαρα στάδια με τα μαλλιά μας. Όλα αυτά, πάντως, δεν αρκούν για να μας σταματήσουν, αν θέλουμε να αποκτήσουμε ένα νέο κούρεμα που θα τις περιλαμβάνει. Για όσο θα τις κρατήσουμε, σίγουρα αξίζει τον κόπο να ζήσουμε την Bangs era μας.