H Jennifer Lopez έχει καταθέσει και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck καθώς και η δεύτερη προσπάθεια των «Bennifer» να είναι μαζί στέφθηκε με αποτυχία και το ζευγάρι οδηγήθηκε στο χωρισμό. Ο ηθοποιός λέγεται ότι έχει αλλάξει ήδη σελίδα στη ζωή του βγαίνοντας με μια άλλη πολύ διάσημη γυναίκα, την Kick Kennedy, κόρη του Robert Kennedy Jr, ενώ η JLO ξεδίνει με τη μόδα.

O Tom Bachik, ο διάσημος nail artist που συνεργάζεται με τη Jennifer Lopez ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μανικιούρ το οποίο χαρακτηρίζει ως «Very cutesy, very chic» και πρόκειται για ένα full coverage nude mani το οποίο είναι πάρα πολύ κομψό και σαφώς παντός καιρού.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ ενθουσίασε τους θαυμαστές της JLO που το αποθέωσαν στα σχόλια. Πρόκειται για ένα nail inspo που μπορούν να υιοθετήσουν γυναίκες κάθε ηλικίας και καθόλη τη διάρκεια του έτους καθώς δεν είναι καθόλου δεσμευτικό και μπορούν να το συνδυάσουν με τα πάντα. Επίσης κάνουν τα χέρια να δείχνουν καθαρά και τα δάχτυλα πιο λεπτά και μακριά. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να μεταβείτε από τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα στα πιο σκούρα, επιλέγοντας αυτό το ουδέτερο μεταβατικό χρώμα που θα ξεκουράσει τα μάτια και τη διάθεσή σας.