H Jennifer Lopez περνάει μια μεταβατική φάση στα προσωπικά της, καθώς ο γάμος της με τον Ben Affleck έχει μάλλον τελειώσει, αφού πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Στα επαγγελματικά της, από την άλλη, βιώνει μια αμφισβήτηση από τους θαυμαστές της και οι κακές γλώσσες λένε πως ο λόγος που ακύρωσε την περιοδεία της είναι πως δεν είχαν κοπεί αρκετά εισιτήρια.

Τίποτα, όμως, δεν είναι αρκετό, για να κάνει τη λατίνα pop star να πάψει να περιποιείται τον εαυτό της. Ο στρατός από συνεργάτες που διαθέτει τόσο στον τομέα της ομορφιάς όσο και στον τομέα της μόδας φροντίζουν ώστε κάθε της εμφάνιση να είναι άψογη και να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα ΜΜΕ και τα social media. Μάλιστα, οι συνεργάτες της δεν προωθούν μόνο τις νέες της εμφανίσεις, αλλά θυμούνται και τις παλαιότερες, όπως ακριβώς έκανε ο nail artist, Tom Bachik, με ένα μανικιούρ.

Ο διάσημος τεχνίτης άκρων, λοιπόν, με τον οποίο η JLO έχει μόνιμη συνεργασία και επιμελείται σχεδόν αποκλειστικά τα νύχια της, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα παλαιότερο μανικιούρ, που είχε κάνει στην τραγουδίστρια, σε ένα χρώμα που μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή πρώτη επιλογή, για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο, το οποίο είτε μας αρέσει είτε όχι είναι προ των πυλών. Εμείς το είδαμε και το έχουμε υπόψιν μας, πάντως, για τα φθινοπωρινά μας μανικιούρ.

Ο Tom Bachik είχε επιλέξει για ένα παλαιότερο nail look της «Jenny from the block» μπλε χρώμα και συγκεκριμένα την απόχρωση cobalt blue. Το χρώμα cobalt blue, γνωστό και ως μπλε του κοβαλτίου, είναι μια πλούσια, έντονη απόχρωση του μπλε, με κρύες, καθαρές και φωτεινές ιδιότητες. Το χρώμα αυτό πήρε το όνομά του από το μέταλλο κοβάλτιο, το οποίο χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό στην παρασκευή της χρωστικής του.