H κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου, έκανε τον γύρο της Μεσογείου με σκάφος και ένας από τους προορισμούς που επισκέφθηκε ήταν και η Σαρδηνία. Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, τις ενδυματολογικές της επιλογές καθώς και βίντεο με τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Σε ένα από τα βίντεο αυτά παρουσίασε μέσα σε έξι λεπτά τη βραδινή skincare ρουτίνα της, δείχνοντας τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Μεταξύ αυτών είναι και ένα πολυτελές καθαριστικό προσώπου, το οποίο, μάλιστα, χρησιμοποιεί και ο σύντροφός της. Η Αμαλία Κωστοπούλου μιλά στα αγγλικά, καθώς εδώ και πολλά χρόνια σπουδάζει στις ΗΠΑ και εξηγεί ποια brand χρησιμοποιεί και για ποιους λόγους.

Ανάμεσα στα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι και ο πολυτελής αφρός καθαρισμού προσώπου της Dr. Barbara Sturm: ένα απαλό καθαριστικό, που εκτός από το ότι αφαιρεί τους ρύπους και καταπραϋνει, λειτουργεί και ως ντεμακιγιάζ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο καθαριστικό το χρησιμοποιεί και ο σύντροφός της, κάτι που σημαίνει πως είναι unisex. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ολόκληρη τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς, που ακολουθεί η 27χρονη για το πρόσωπο και τα μαλλιά της:

@mintystrawberryy

nightime skincare routine 🫧✨#drbarbarasturm #innbeautyproject #nightroutine @d’Alba Official @Dr Barbara Sturm @INNBEAUTY PROJECT @KORA Organics @Kérastase @Summer Fridays

♬ original sound – Amalia🍓

O αφρός καθαρισμού που χρησιμοποιεί η Αμαλία Κωστοπούλου είναι της Dr. Barbara Sturm: