Σιγά σιγά η Zendaya έχει μετατραπεί σε fashion icon, αφού μαζί με τον στυλίστα που συνεργάζεται από την αρχή της καριέρας της, Law Roach, φορά σημαντικές δημιουργίες και υιοθετεί ευφάνταστα look. Ειδικά στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, την είδαμε να κάνει εμβληματικές εμφανίσεις με vintage ρούχα μεγάλων σχεδιαστών από παλαιότερες δεκαετίες, αλλά και personalised πατρόν, όπως το κίτρινο φόρεμα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ωστόσο οι προτάσεις της Zendaya δεν έρχονται μόνο για τη μόδα, αλλά και στον τομέα του beauty. Έχουμε σταθεί πολλές φορές στο make up look, τα χτενίσματά της, όπως και στα μανικιούρ της. Αυτή τη φορά αγκαλιάσαμε το θηλυκό και χαριτωμένο μανικιούρ της, που η nail artist, Marina Dobic, έφτιαξε στα τετράγωνα νύχια της, κάνοντάς τα να μοιάζουν με ένα mini κήπο σε συνδυασμό με το κλασικό γαλλικό. Είναι κοριτσίστικο και παρόλο που έχει πάνω του πολλά σχέδια, η nude βάση του το κάνει διακριτικό.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ λοιπόν συνδυάζει δυο διαφορετικά nail look σε ένα: το floral και το french, αποδεικνύοντας πως μπορούμε να παντρέψουμε αρκετές τεχνικές και να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Τα νύχια της διάσημης πελάτισσάς της μοιράστηκε η nail artist στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που έγινε σε σχετικά κοντά, τετράγωνα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες. Έχει nude βάση και μια λεπτή λευκή γραμμή στις άκρες των νυχιών, τη χαρακτηριστική του γαλλικού μανικιούρ.

Πάνω τους ζωγράφισε πολλά μικρά λουλούδια σε όμορφα χρώματα όπως κίτρινο, ροζ και γαλάζιο, ενώ σε μερικά νύχια υπήρχαν μέλισσες και πασχαλίτσες. Αυτό που γνωρίζουμε για τη Marina Dobic είναι πως εφάρμοσε στα νύχια της Zendaya την περίφημη «gold manicure» τεχνική της, για την οποία παραδίδει, μάλιστα, και online σεμινάρια, ενώ το μόνο που αποκάλυψε για τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο nail look είναι πως έβαλε σκληρό gel, για προστατεύσει τα νύχια.