Το super model, Gigi Hadid, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Deadpool & Wolverine» μαζί με την Blake Lively και μάλιστα δοκίμασαν να φορέσουν ρούχα σε έντονη αντίθεση: Η Gigi επέλεξε ένα σύνολο σε βαθύ κίτρινο χρώμα και η Blake μια σκούρα μπορντό ολόσωμη φόρμα, ωστόσο το power dressing τους δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, καθώς τις χαρακτήρισαν σαν «Κέτσαπ και Μουστάρδα».

Αντίθετα, εμείς τουλάχιστον εκτιμήσαμε ιδιαίτερα το εμπνευσμένο από το Wolverin μανικιούρ της Gigi Hadid, το οποίο και επιμελήθηκε η διάσημη nail artist, Mei Kawajiri. Μάλιστα, μας χάρισε κι ένα κοντινό του πλάνο. Πρόκειται για ένα μανικιούρ με αμυγδαλωτό σχήμα σε μπορντό χρώμα. Ορισμένα από τα νύχια της, δε, έχουν πάνω μερικές γρατζουνιές στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της. Στη λεζάντα των φωτογραφιών η γιαπωνέζα nail artist έγραψε «Gigi knows what to get for nails. It’s SLASHED».

Με αυτό το απλό σχέδιο, η Mei Kawajir απέδειξε πως ένα μανικιούρ δε χρειάζεται πολλά, για να πάψει να είναι βαρετό: αρκεί μια έξυπνη ιδέα και θα μεταμορφωθεί αφενός σε πιο ενδιαφέρον, αφετέρου σε θεματικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβησαν και τα δύο. Το μανικιούρ της Gigi Hadid ακολούθησε ολόκληρο το fashion και beauty look της, το οποίο είχε wild διάθεση, την οποία κυρίως τόνιζαν τα πολλά και μεγάλα βραχιόλια στα χέρια της, το δερμάτινο ύφασμα στο τοπ και τη φούστα της, με την υπογραφή miu miu, και την αγαπημένη απόχρωση του Quentin Tarantino στους τίτλους έναρξης των ταινιών του καθώς και τα flips στο καρέ της, που είχαν ένα αέρα από rockabilly look.

Gigi Hadid attends the world premiere of Marvel Studios’ “Deadpool & Wolverine” at the David H. Koch Theater on Monday, July 22, 2024, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)