H Nicola Coughlan είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix «Bridgerton», που υποδύεται την Penelope Featherington η οποία είναι και το πρόσωπο πίσω από την συγγραφέα Lady Whistledown, που αναστατώνει την καλή κοινωνία του Λονδίνου με το gossip φυλλάδιό της που κυκλοφορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην τρίτη σεζόν, εκτός από το ότι αποκαλύπτεται η ταυτότητά της βλέπουμε και την ιστορία αγάπης με τον ένα από τους αδερφούς «Bridgerton», τον Colin, ωστόσο κάπου εδώ θα σταματήσουμε να κάνουμε spoiler και θα προχωρήσουμε στο μυστικό ομορφιάς που μοιράστηκε με το κοινό σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue.

H 37χρονη ηθοποιός λοιπόν, αποκάλυψε πως η beauty ρουτίνα της περιλαμβάνει ένα πολύ οικονομικό προϊόν, από ένα brand το οποίο συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παγκοσμίως καθώς η σχέση ποιότητας τιμής που προσφέρει είναι εκπληκτική. Αναφερόμαστε στο skincare brand «The Ordinary» που μπορείτε να βρείτε και στην Ελλάδα στα καταστήματα Sephora και συγκεκριμένα στον ορό με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Β5 που κοστίζει κάτι λιγότερο από 10 ευρώ και κάνει θαύματα.

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει υαλουρονικό οξύ χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους, καθώς και H.A. επόμενης γενιάς, διαπολυμερές σε συνδυασμένη συγκέντρωση δύο τοις εκατό για ενυδάτωση πολλαπλού βάθους Αυτό το σύστημα υποστηρίζεται με την προσθήκη B5 για βελτιωμένη ενυδάτωση. 

Όπως λέει και η ηθοποιός, είναι ιδανικό serum για διψασμένες επιδερμίδες, όπως και η δική της.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 €9,95