Η Lilly Collins έχει αναδειχθεί σε fashion icon μετά τη συμμετοχή της στη σειρά του Netflix «Emily in Paris», στην οποία υποδύεται μια Αμερικανίδα που μετακόμισε στο Παρίσι για να εργαστεί σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία.

Η κόρη του Phil Colllins, ωστόσο, είναι και beauty influencer με τα looks που υιοθετεί να αποτελούν πολλές φορές έμπνευση. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε ένα makeup look, στο οποίο πρόσθεσε λευκό eyeliner, το οποίο και αποτελεί διαχρονικά το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα που κάνει την τέλεια αντίθεση με τη sun-kissed επιδερμίδα.

Γιατί λευκό eyeliner το καλοκαίρι;

Το λευκό eyeliner είναι ένα πολυδιάστατο προϊόν ομορφιάς που μπορεί να αναβαθμίσει το μακιγιάζ σας με διάφορους τρόπους. Εφαρμόζοντας λευκό eyeliner στην εσωτερική γραμμή του ματιού, δημιουργείται η ψευδαίσθηση μεγαλύτερων, πιο φωτεινών ματιών. Αυτό το κόλπο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για κουρασμένα ή μικρά μάτια. Μια μικρή ποσότητα λευκού eyeliner επίσης στην εσωτερική γωνία των ματιών μπορεί να ανοίξει το βλέμμα και να δώσει μια πιο φρέσκια εμφάνιση. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το λευκό eyeliner κάτω από τα φρύδια για να δημιουργήσετε μια πιο ανυψωμένη και καθαρή εμφάνιση.

Για να προσθέσετε διάσταση στο μακιγιάζ των ματιών, εφαρμόστε λίγο λευκό eyeliner στο κέντρο του βλεφάρου και σβήστε το ελαφρά. Το λευκό eyeliner μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για σκιές ματιών. Εφαρμόζοντάς το στο κινητό βλέφαρο πριν από τις σκιές, βοηθά να ενισχυθεί η απόδοση των χρωμάτων και να διατηρηθεί το μακιγιάζ για περισσότερο χρόνο. Το λευκό eyeliner, τέλος, είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μοντέρνα, γραφικά σχέδια στο μακιγιάζ των ματιών. Μπορείτε να σχεδιάσετε γραμμές ή σχήματα για ένα τολμηρό και εκκεντρικό look.

Πώς χρησιμοποίησε το λευκό eyeliner η ηθοποιός

H Lilly Collins ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με το fashion και beauty look που υιοθέτησε για να παραβρεθεί στην επίδειξη του οίκου Dior στη Σκωτία.

Στην αρχή χρησιμοποίησε το μαύρο χρώμα και έφτιαξε ένα κλασικό cat eye look, ενώ ακριβώς από πάνω επανέλαβε το ίδιο και με το λευκό χρώμα, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα double eyeliner look.

Oλοκλήρωσε με άφθονη μαύρη mascara δίνοντας ένταση στο βλέμμα της, και κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ της σε nude τόνους.