H Jennifer Lopez μπορεί να περνάει δύσκολα στα προσωπικά της, καθώς ο γάμος της με τον Ben Affleck περνάει κρίση, ωστόσο η νέα της ταινία, Atlas, είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix και οι εμφανίσεις που κάνει για να την προωθήσει, είναι υπέρλαμπρες.

Η Jennifer Lopez εμπιστεύεται για την περιποίηση των άκρων της τον πιο διάσημο nail artist του Hollywood, τον Tom Bachik, ο οποίος επιμελείται σχεδόν αποκλειστικά τα μανικιούρ της. Ανάμεσα στις υπόλοιπες διάσημες πελάτισσές του είναι η Selena Gomez και η Camilla Cabello.

Σε μία ανάρτηση που έκανε ο nail artist στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έδειξε ένα μανικιούρ που έκανε στη JLO και πρόκειται για ένα nude μανικιούρ με μακρύ μήκος. Το συγκεκριμένο μανικιούρ κολακεύει τα δάχτυλα, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά, καθώς το nude χρώμα μοιάζει σαν προέκταση των ακροδακτύλων, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και φινέτσας στα νύχια.

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που ταιριάζει με όλα τα looks και σε γυναίκες κάθε ηλικίας, δεν είναι καθόλου δεσμευτικό και μπορεί να χαρακτηριστεί ως «μπαλαντέρ», καθώς κολακεύει τα χέρια χωρίς να τραβάει την προσοχή. Είναι διακριτικό, κομψό και απευθύνεται σε όσες θέλουν να έχουν περιποιημένα νύχια, τα οποία όμως δεν μαγνητίζουν τα βλέμματα. Είναι ιδανικό δε για γυναίκες που κάνουν ένα επάγγελμα το οποίο έχει αυστηρό dress code και θέλουν να έχουν βαμμένα τα νύχια τους χωρίς αυτά να αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής.