Η Μiranda Kerr είναι ένα από τα super models που μετρά συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, έχει υπάρξει άγγελος της Victoria’s Secret, ενώ πλέον διαθέτει το δικό της brand με οργανικά καλλυντικά, το Kora Organics.

Συχνά αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς και τα μοιράζεται με το κοινό, καθώς, στα 41 της χρόνια σήμερα, είναι ίσως πιο όμορφη από ποτέ, προσέχει πολύ τον εαυτό της, περιποιείται το πρόσωπο και το σώμα της, και αξιοποιεί συμβουλές που πήρε από διάφορους ειδικούς στη διάρκεια της καριέρας της. Μία από αυτές, την οποία χαρακτηρίζει ως την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ, αφορά τη λάμψη του προσώπου και με ποιο προϊόν ομορφιάς μπορούμε να την εξασφαλίσουμε όλη την ημέρα.

«Η καλύτερη συμβουλή που έχω πάρει ποτέ, είναι να απλώνω το highlighter σε όλο το πρόσωπό μου, όχι πάνω από το μακιγιάζ μου, αλλά κάτω από αυτό, για να προσθέσω μια επιπλέον λάμψη στην επιδερμίδα μου», δήλωσε η Kerr στο Byrdie.

Για να έχετε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε highlighter σε υγρή μορφή και όχι σε μορφή πούδρας, και να το τοποθετήσετε σαν βάση στο μακιγιάζ σας. Μπορείτε επίσης να το αναμείξετε με το foundation σας, ώστε η λάμψη να είναι πιο διακριτική.

Η Miranda Kerr, ωστόσο, πιστεύει πως η πραγματική λάμψη ξεκινάει από μέσα, γι’ αυτό και επενδύει στο διαλογισμό, στον καθαρισμό της ενέργειας με ημιπολύτιμους λίθους, στην απολέπιση με φυσικούς τρόπους και συγκεκριμένα με άμμο, στα υγιεινά smoothies και στις βιολογικές τροφές.