Όλοι πλέον γνωρίζουν πως το TikTok έχει αναδειχθεί σε μία πλατφόρμα που δημιουργεί trends. Οι fashionistas μοιράζονται τα αγαπημένα τους fashion items μέσα από βίντεο στους λογαριασμούς τους και προτείνουν τάσεις στις ακολούθους τους. Κάπως έτσι, έγινε viral μια tote τσάντα από τo Zara.

Πρόκειται για μία ευρύχωρη καθημερινή δερμάτινη τσάντα που είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις, μαύρη, μπεζ και βουργουνδί, την οποία στο TikTok αποκαλούν και ως την «τέλεια φθινοπωρινή τσάντα», αφού μπορεί να κρατηθεί από το πρωί ώς το βράδυ και από όλες τις ηλικίες.

Το ιδιαίτερο στοιχείο είναι πως το Ζara προσφέρει την υπηρεσία της προσωποποίησης, εάν επιλέξετε να αγοράσετε τη συγκεκριμένη τσάντα, προσθέτοντας πάνω τα αρχικά σας. Για να το κάνετε, αφού την βάλετε στο καλάθι, επιλέξτε από το ειδικό section τα γράμματα που θέλετε να τυπωθούν σε αυτή.

Διαθέτει επίσης δυο είδη λουριών, ένα κοντό για να την κρατάτε στο χέρι ως handbag και ένα μακρύτερο για να την βάζετε στον ώμο σας ως shoulder bag. Περιλαμβάνει ακόμη ένα αφαιρούμενο νεσεσέρ που προσφέρει ξεχωριστή αποθήκευση στα αντικείμενα που θα κουβαλάτε μαζί σας.

Τσάντα Shopper 25,95 €