O προπονητής πλέον της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, απαθανατίστηκε να περπατά στο κέντρο της πόλης μαζί με τη σύζυγό του Τάνια Γιοβάνοβιτς χέρι-χέρι και έχουμε καταλήξει πως αυτό είναι το αγαπημένο μας εγχώριο ζευγάρι, καθώς δείχνουν πολύ χαριτωμένοι μαζί.

Η Τάνια Γιοβάνοβιτς φορούσε ένα ντένιμ παντελόνι, ένα απλό T Shirt με fade out του μπλε, παπούτσια σε σκούρο κόκκινο χρώμα και cross body τσάντα Dior Bobby Medium σε βουργουνδί απόχρωση. Το σκούρο κόκκινο επανέρχεται φέτος το φθινόπωρο πολύ δυναμικά στις τσάντες και είδαμε σε πάρα πολλές επιδείξεις τα μοντέλα να ολοκληρώνουν τα look τους κρατώντας τσάντες σε αυτό το χρώμα.

H πολυτελής τσάντα της συζύγου του προπονητή κοστίζει 3.100 ευρώ στο Vestiaire Collective, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο του 2021 είναι sold out στο επίσημο site του οίκου Dior.

Aυτό όμως που είδαμε στην Τάνια Γιοβάνοβιτς και μας έκανε μεγάλη εντύπωση όσο και η υπέροχη τσάντα της, είναι πως ακολούθησε έναν κανόνα μόδας που πλέον μπορεί να μην ακολουθούμε πιστά, ωστόσο οι παλαιότερες γενιές γυναικών ακολουθούσαν κατά γράμμα: Συνδύασε το χρώμα της τσάντας με τα παπούτσια της.

Σύμφωνα με έναν παλαιότερο και μάλιστα αυστηρό κανόνα της μόδας, η τσάντα, τα παπούτσια και η ζώνη, τα αξεσουάρ γενικότερα, έπρεπε να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, γι’ αυτό και αρκετές γυναίκες τα αγόραζαν μαζί ως σετ. Αυτός ο κανόνας μπορεί πλέον να έχει καταρριφθεί, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι και σωστός. Mάλιστα, η Τάνια Γιοβάνοβιτς έχει πάει κι ένα βήμα παραπάνω το σετάρισμα και έχει συνδυάσει και το ρολόι της με την απόχρωση της τσάντας και των παπουτσιών.