Τα Χριστούγεννα έρχονται και δεν θέλετε να αφήσετε τα δώρα για τελευταία στιγμή. Ακόμα κι αν το κάνετε όμως, οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εύκολα το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για οποιαδήποτε γυναίκα της ζωής σας. Είτε πρόκειται για τη σύζυγο-σύντροφό σας, τη μαμά, τη γιαγιά, την αδερφή ή μια φίλη σας, κάθε γυναίκα στη ζωή σας θα εκτιμήσει ένα δώρο που της ταιριάζει. Δείτε φανταστικές ιδέες για οικονομικά δώρα Χριστουγέννων, τόσο μοναδικά όσο και εκείνη!

Φωτογραφίες και τεχνολογία

Ψηφιακή κορνίζα

Κανείς δεν έχει μόνο μία αγαπημένη στιγμή! Η ψηφιακή κορνίζα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα του τελευταίου έτους. Καθώς οι χρήστες κινητών βγάζουν όλο και περισσότερες φωτογραφίες, θέλουν να βλέπουν και στο σπίτι τους διάφορες αγαπημένες τους στιγμές.

Εκτυπωτής φωτογραφιών

Αυτό το δώρο είναι τόσο τέλειο που στο τέλος θα το πάρετε για εσάς! Αντισταθείτε όμως! Είναι επίσης όμορφο για το αγαπημένο σας πρόσωπο και είμαστε σίγουροι ότι θα της αρέσει πολύ. Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και ποιότητες και οι τιμές τους ξεκινάνε από 50 ευρώ.

Ακουστικά

Όλοι αγαπούν ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Είναι ένα δώρο που θα ευχαριστηθεί κάθε άτομο και ένα ιδιαίτερα οικονομικό δώρο, με τιμές που ξεκινούν από 8 ευρώ. Επιλέξτε κάτι που ταιριάζει στα γούστα της.

Κλασικά και αγαπημένα

Κάλτσες

Κανείς δεν μπορεί να πέσει έξω με ένα ζευγάρι κάλτσες! Για αυτό και για την οικονομική του τιμή αποτελεί ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα δώρα των Χριστουγέννων. Αν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε κάλτσες, επιλέξτε τουλάχιστον ένα ιδιαίτερο σχέδιο, κάτι που θα δείξει ότι την γνωρίζετε ή που θα το κοιτάζει και θα σας θυμάται.

Παντόφλες

Οι γυναικείες παντόφλες αποτελούν τα μαξιλάρια των ποδιών! Ένα ακόμα συνηθισμένο, αγαπημένο και χουχουλιάρικο δώρο για να της πάρετε αν δεν θέλετε να ρισκάρετε. Ένα πολύ οικονομικό δώρο με τιμές που ξεκινούν από 5 ευρώ.

Ημερολόγιο

Μία σελίδα για κάθε μέρα του νέου έτους! Ένα ημερολόγιο για το νέο έτος αποτελεί ένα all time classic δώρο που θα κρατήσει όλη τη χρονιά και θα σας σκέφτεται γλυκά. Είναι ένα δώρο κατάλληλο είτε πρόκειται για συνάδελφο, είτε για φίλη, είτε για συγγενή είτε για τη σύντροφό σας. Αν πρόκειται για πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο μπορείτε μάλιστα να αφήσετε σημειώσεις αγάπης σε μερικές σελίδες. Πρόκειται και για ένα οικονομικό δώρο με τιμές που ξεκινούν από λίγα ευρώ, ας πούμε 5.

Καλλυντικά

Τα καλλυντικά είναι πολύ καλός φίλος της γυναίκας. Για την ακρίβεια είναι τα κρυφά της όπλα αλλά όπως και να έχει ανήκουν στους συμμάχους της. Επιλέξτε ένα σετ με διάφορα προϊόντα, όπως αυτό το δοκιμασμένο Χριστουγεννιάτικο σετ καλλυντικών για δώρο, που περιλαμβάνει σαμπουάν ενυδάτωσης Moroccanoil, Conditioner για ενυδάτωση και λάμψη, λάδι μαλλιών και σαπούνι χεριών και σώματος Moroccanoil Body Hand Wash Fragrance Originale. Όλα αυτά σε ένα μοντέρνο νεσεσέρ σε τιρκουάζ-ηλεκτρίκ χρώμα που θα το κουβαλάει μια ζωή.

Μακιγιάζ

Θα τα αγοράσουν έτσι κι αλλιώς. Επομένως γιατί να μην της πάρετε εσείς προιόντα προσώπου; Είναι ένα απόλυτα χρήσιμο δώρο, που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να λάμψει! Μία μάσκαρα, ένα ρουζ κι ένα μολύβι φρυδιών είναι πάντα χρήσιμα και ευπρόσδεκτα αλλά και ιδιαίτερα οικονομικά για δώρο.

Σώμα

Για κάθε γυναίκα που αγαπάει το σώμα της. Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν απαλό δέρμα. Προϊόντα για την περιποίηση σώματος όπως ένα λάδι ή μια κρέμα σώματος αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα και απόλυτα χρήσιμο είτε πρόκειται για πολύ κοντινό σας πρόσωπο είτε όχι.

Ένδυση – Αξεσουάρ

Ρούχα

Ο κόσμος των ρούχων είναι μαγικός για κάθε γυναίκα. Ποτέ δεν θα ακούσετε μία γυναίκα να δυσαρεστείται ή να παραπονιέται επειδή της πήρατε δώρο ρούχο. Αν είστε λίγο άσχετοι και δεν ξέρετε τι θα της αρέσει, με ένα total black φόρεμα, ένα λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο, ένα T-shirt ή φούτερ με σχέδιο ή ένα τζιν σε ίσια γραμμή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πέσετε έξω. 

Παπούτσια

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας είναι να της αγοράσετε παπούτσια. Αυτό είναι μαθηματικό γεγονός, όχι εικασία. Εντάξει, μπορεί να υπερβάλουμε λίγο αλλά όχι και τόσο. Αν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε τη συγκεκριμένη γυναίκα με το δώρο σας, τότε τα γυναικεία παπούτσια είναι ο σύμμαχος σας.

Αξεσουάρ – τσάντες

Δεν υπάρχουν “πολλές” τσάντες. Υπάρχει μία τσάντα για κάθε περίσταση. Οι γυναικείες τσάντες είναι το αγαπημένο αξεσουάρ για το ωραίο φύλο και έτσι θα είναι σίγουρα ένα επιτυχημένο δώρο.  Οι τσάντες τύπου “ταχυδρόμου” είναι πάλι στη μόδα φέτος.

Ρολόγια

Τα γυναικεία ρολόγια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα. Είναι κομψά, παιχνιδιάρικα, στολίζουν το χέρι μιας γυναίκας ενώ δεν χάνουν και την αξία τους. Υπάρχουν μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικά ρολόγια που ξεκινούν από 30 ευρώ!

Γυμναστική

Yoga mat

Χρειάζεται λίγο χρόνο με το χαλάκι της. Κάθε είδους γυμναστική, αλλά πόσο μάλλον η γιόγκα, είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα που χρειάζεται άδειο το κεφάλι και γεμάτη με μπαταρίες την ενέργειά της. Αν θέλετε να της πάρετε κάτι χρήσιμο και προσωπικό και ξέρετε ότι κάνει γυμναστική, ένα χαλάκι γιόγκα είναι ιδανικό.

Αλτήρες

Τα βάρη δεν είναι μόνο για τους άντρες. Αντίθετα, η άσκηση με αντιστάσεις αλλά και πιο συγκεκριμένα αυτό που κάποιοι ονομάζουν “βάρη” μπορεί να έχει τεράστια οφέλη σε μία γυναίκα αφού είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση για την οστεοπόρωση  ενώ παράλληλα βοηθά τον οργανισμό να “ξεδίνει”, έχει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα και μπορεί να το κάνει και στο σπίτι. Ένα ζευγάρι αλτήρες είναι ιδανικό δώρο για μία γυναίκα που της αρέσει η άσκηση και η γυμναστική. Αν πάλι σας φαίνεται πολύ… “βαρύ” τότε τα λάστιχα είναι επίσης αποτελεσματικά και χρήσιμα.

Κολάν

Ένα κολάν δεν πήγε ποτέ χαμένο. Τα κολάν είναι ιδανικά για προπόνηση, είναι σέξι και έχουν διάφορες χρήσεις. Αν γνωρίζετε το σωστό νούμερο, ένα κολάν είναι ένα μια χαρά δώρο για οποιαδήποτε γυναίκα αφού προσφέρει σωστή στήριξη και άνεση. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα κολάν σε μπλε μεταλιζέ / ηλεκτρίκ χρώμα.

Δείτε και τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για άνδρες