Η αγορά χριστουγεννιάτικου δώρου για άνδρες μπορεί να φανεί αρκετά δύσκολη υπόθεση ειδικά όταν το επιλέγει μια γυναίκα. Κάθε άνδρας είτε είναι σύζυγος/σύντροφος, πατέρας, αδερφός, φίλος ή συνάδελφος,  θα εκτιμήσει την προσπάθειά εύρεσης του τέλειου δώρου ανεξάρτητα με την τελική επιλογή σας. Έτσι λοιπόν αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για άντρες όλων των ηλικιών ανεξαρτήτως γούστου και στυλ.

Αξεσουάρ

Ρολόι

Αν υπάρχει ένα αγαπημένο δώρο για τον άνδρα, αυτό είναι το ρολόι.Είμαστε σίγουροι ότι αν μαγνητοσκοπούσαμε τις αντιδράσεις των ανδρών για κάθε είδους δώρο, τα ρολόγια θα προκαλούσαν τον μεγαλύτερο εντυπωσιασμό (εντάξει δεν βάζουμε και τα αυτοκίνητα στο διαγωνισμό). Ένα ρολόι είναι για τον άνδρα το πιο αγαπημένο αξεσουάρ, το μοναδικό του ίσως στολίδι και είναι και ένα δώρο διαχρονικό που δεν χάνει την αξία του (μετράνε αυτά για τους άνδρες). Δείτε ανδρικά ρολόγια που ξεκινούν από 30 ευρώ.

Τσάντα

Είναι μύθος ότι οι άνδρες δεν φοράνε τσάντες. Αντίθετα οι τσάντες είναι για τους άνδρες εξίσου απαραίτητες και χρηστικές με τις γυναίκες (έχουν κι αυτοί κλειδιά, πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα που κάπου πρέπει να τα βάλουν) ενώ κατά βάθος τους αρέσουν και πάρα πολύ. Επιλέξτε ένα σακίδιο πλάτης για άνδρες που κουβαλούν αρκετά πράγματα μαζί, π.χ. παίρνουν μαζί τους και laptop, κολατσιό ή ρούχα για το γυμναστήριο. Εναλλακτικά επιλέξτε ένα τσαντάκι μέσης (η γνωστής σε όλους μπανάνα) για άνδρες που κυκλοφορούν με τα απολύτως απαραίτητα. Βρείτε τις στο uniqueshop.gr

Ένδυση

Ρούχα

Πιστεύει ότι έχει πάρα πολλά αλλά πάντα φοράει τα ίδια και τα ίδια. Τι είναι; Τα ρούχα φυσικά. Για μία γυναίκα ποτέ τα ρούχα δεν είναι “αρκετά” ενώ αν ρωτήσετε εκείνον θα σας πει ότι έχει “πάρα πολλά ρούχα” και όταν έρθει η στιγμή να φορέσει κάτι θα κυκλοφορήσει πάλι “με το ίδιο μακό” που φοράει σε όλες τις φωτογραφίες. Επιλέξτε του τα ρούχα που ξέρετε ότι θα του ταιριάζουν και που ξέρετε ότι κατά βάθος χρειάζεται, όσο κι αν το αρνείται. Μερικές ιδέες με τις οποίες αποκλείεται να πέσετε έξω:

  • Δερμάτινο ανδρικό μπουφάν, για ένα πιο rock στυλ.
  • Φούτερ με φερμουάρ, γιατί θα το αγαπήσει.
  • Μουσταρδί κοτλέ πουκάμισο, γιατί το αγαπάτε εσείς.
  • Παντελόνι υφασμάτινο, γιατί το τζιν του έχει σκεβρώσει.
  • Αν πάλι δεν θέλετε να το ρισκάρετε καθόλου και να πάτε εντελώς με την πεπατημένη, τότε ένα Mαύρο μακό μπλουζάκι είναι και αυτό μια all time classic επιλογή.

Παπούτσια

Οι άνδρες αγαπούν τα παπούτσια. Μπορεί τα ρούχα να τα βρίσκουν λίγο περιττά αλλά -όλα κι όλα- τα παπούτσια τους είναι πάντα αγαπημένα και… στην πένα! Αν πρόκειται αν του πάρετε παπούτσια προτείνουμε ένα ζευγάρι που να μπορεί να το φορέσει σε κάθε περίσταση και σε καθημερινή βάση, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι καθημερινά ανδρικά μποτάκια.  

Τεχνολογία

Ακουστικά

Η μουσική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σκεφτεί ότι τον σκέφτεστε. Τα ακουστικά για μουσική ή gaming είναι ένα δώρο αρκετά προσωπικό αλλά και ιδιαίτερα χρηστικό. Για κάθε γούστο ή ηλικία, τα ακουστικά αποτελούν ένα ιδανικό δώρο.

Ασύρματο ηχείο

Η μουσική αποτελεί επίσης έναν τρόπο που συνδέει όλη την παρέα και βοηθά στη δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων. Σε περίπτωση λοιπόν που ο άνδρας αυτός είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, του αρέσει να περνάει χρόνο με την παρέα του, με ένα ασύρματο ηχείο θα μπορεί να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πάρτι σε κάθε στιγμή συνάντησης.

Γυμναστική

Σε περίπτωση που πρόκειται για έναν άνδρα για τον οποίο η γυμναστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας του, τότε σίγουρα θα λατρέψει αυτό το δώρο. Οι κοιλιακοί, τα push-ups καθώς και άλλες ασκήσεις θα μπορούν να γίνουν με ευκολία και με ασφάλεια, ακόμη και στο σπίτι, σε εξωτερικό χώρο, ή γενικότερα όπου του αρέσει να γυμνάζεται. Βρείτε εδώ τα κατάλληλα όργανα γυμναστικής

Smartwatch

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην απολαμβάνει όλα αυτά τα gadgets που βελτιώνουν, αλλά και διευκολύνουν την καθημερινότητα του. Το smartwatch αποτελεί ένα πολυεργαλείο με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει τη φυσική του κατάσταση όσο γυμνάζεται, να καταγράφει την πρόοδο του, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορεί να το φοράει και στο γραφείο για να ελέγχει τα μέιλ του ή τα μηνύματα της δουλειάς. Έτσι, θα αποτελέσει όχι μόνο ένα πρακτικό δώρο, αλλά και μια πρόταση που δείχνει ότι σκέφτεστε την καθημερινότητα του.

Χόμπι    

VR γυαλιά

Η τεχνολογία δεν βελτιώνει μόνο την καθημερινότητα μας, αλλά την ίδια στιγμή μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Τι καλύτερο δώρο λοιπόν για τον φίλο, τον αδερφό σας, ή κάποιον κοντινό συγγενή από ένα ζευγάρι γυαλιά εικονικής πραγματικότητας; Στην αγορά υπάρχει ένα εύρος τιμών, έτσι ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο με βάση το budget σας. Η απόλαυση ταινιών, καθώς και τα παιχνίδια στο κινητό θα προχωρήσουν σε άλλη διάσταση!

Βιβλίο- Κόμικ

Σε περίπτωση που ο κόσμος του φανταστικού, του μυστηρίου ή της περιπέτειας αποτελούν τον κόσμο που επιλέγουν να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο, τότε ένα βιβλίο ή ένα κόμικ θα αποτελέσουν ένα από τα καλύτερα δώρα που θα λάβει αυτές τις γιορτές. Το Έπος των Ρουνικών Λίθων, ή το Seeds and Stems θα αποτελέσουν μια επιλογή που δε θα μείνει απλά στη βιβλιοθήκη. Αν πάλι αγαπά τα Manga, τότε η σειρά Attack on Titan θα του τραβήξει την προσοχή για καιρό. Αν μάλιστα τα έχει ήδη, τότε το Noragami αποτελεί μια εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή.

Κλασικά και αγαπημένα

Κάλτσες

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στις μονόχρωμες κάλτσες που μας έκαναν δώρο όταν ήμασταν μικροί, αλλά πιο μοντέρνες επιλογές με ιδιαίτερα μοτίβα, σχέδια και χρώματα που δε θα περάσουν καθόλου απαρατήρητες, με όποιο τρόπο και να συνδυαστούν. Μάλιστα, οι πιο αστείες επιλογές, θα χαρίσουν όχι μόνο στυλ, αλλά και γέλιο όταν ανοιχτεί το δώρο σας.

Άρωμα

Δεν υπάρχει πιο προσωπικό δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο από ένα άρωμα. Σε περίπτωση που πρόκειται για έναν πολύ κοντινό σας άνθρωπο, επιλέξτε το αγαπημένο του άρωμα, ή το άρωμα που φοράει πιο συχνά. Εναλλακτικά, μια κλασική επιλογή, όπως το Bleu de Chanel θα χαρίσει ιδιαίτερη γοητεία μόνο με έναν ψεκασμό.

Γκριλιέρα – Barbeque

Οι καλές στιγμές του Barbeque δεν έχουν περιορισμό. Μια γκριλιέρα αποτελεί ένα δώρο που αγαπά κάθε λάτρης του φαγητού, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να πειραματίζεται και να ετοιμάζει ιδιαίτερα γεύματα τόσο για αυτούς όσο και για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Γιατί να μην του δώσετε αυτά τα Χριστούγεννα αυτή την ευκαιρία;

Δείτε και τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για γυναίκες