Μετά από έναν τέτοιο χειμώνα, το φετινό καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό… το ίδιο και τα παπούτσια σου! Είτε ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι για τις φετινές σου διακοπές, για τον γάμο της κολλητής σου ή για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, το αγαπημένο σου ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών iqshoes.gr έχει εφοδιαστεί με τα ωραιότερα και πιο μοδάτα σχέδια παπουτσιών για να κάνει την κάθε σου εμφάνιση πιο καυτή από ποτέ!

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά από τα αμέτρητα σχέδια που μπορούν να γίνουν δικά σου με έκπτωση έως και 50%.

Μαύρα σανδάλια με χιαστή φάσα

Για το πρωί είτε πρέπει να βγεις στο κέντρο για δουλειές είτε γιατί έχεις κανονίσει καφεδάκι επέλεξε κάτι ανάλαφρο που κρατάει το πόδι δροσερό και άνετο. Το μυαλό σου πάει απευθείας στα σανδάλια όπως και το δικό μας! Στο iqshoes.gr θα βρεις διάφορους τύπους σανδαλιών σε όλα τα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το προσωπικό σου στιλ.

Μαύρο Comfort Πέδιλο Καπιτονέ Mε Αυτοκόλητα Ρυθμιζόμενα Λουριά

Αν σκοπεύεις να μείνεις έξω περισσότερο και ίσως να σε βρει και το βραδάκι στους δρόμους τότε ίσως να επιλέξεις κάποιο πέδιλο που κρατάει το πόδι ακόμη πιο σταθερό και άνετο, γεγονός που το κάνει τον κατάλληλο τύπο παπουτσιών για πολύωρες εξόδους.

Κοραλί Mule Με Λουράκια

Καλοκαίρι δίχως να έχεις να πας σε κάποιο γάμο ή βάφτιση δεν γίνεται. Στην τελική ένα ζευγάρι για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις σίγουρα θα χρειαστείς. Από γόβες μέχρι κομψά βραδινά πέδιλα το iqshoes.gr σε έχει καλυμμένη. Προσωπικά έχω κολλήσει με τα παραπάνω Mule με λουράκια σε υπέροχο κοραλί χρώμα που θα τα βάζω σε κάθε ευκαιρία.

Μαύρο Πέδιλο

Θα ξανά επανέλθω στα πέδιλα και αυτό διότι τα θεωρώ την πιο καλοκαιρινή επιλογή. Αν σαν και έμενα έχεις ήδη κλείσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές και αυτές περιλαμβάνουν αμέτρητους περιπάτους σε παραλίες, σοκάκια και… λαγκάδια, τότε προτείνω ένα στιβαρό πέδιλο με χοντρό πάτο για να μην νιώθεις τίποτα, ότι έδαφος και αν πατάς.

Μπέζ Σανδάλι Comfort

Και για να μην με πείτε προκατειλημμένη με το μαύρο για το τέλος άφησα κάτι σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Η άνεση που προσφέρει δεν βρίσκεται μόνο στο όνομα του, αλλά και στα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένο και τα οποία αγκαλιάζουν υπέροχα το πόδι, δίνοντας μία υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης.

Ετοίμασε λοιπόν τη βαλίτσα και βάλε μέσα το νέο ζευγάρι που θα αποκτήσεις από το αγαπημένο σου ηλεκτρονικό κατάστημα IQ Shoes. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να αγοράσεις και μία μεγαλύτερη βαλίτσα διότι με εκπτώσεις έως και 50% δεν θα φύγεις με ένα αλλά με περισσότερα νέα ζευγάρια!

Για περισσότερες πληροφορίες:

210 4926001

iqshoes.gr

facebook

iqshoes

instagram

iqshoes_official

Pinterest