Με κεντρικό μήνυμα «Make Love», αυτά τα Χριστούγεννα τα Gap γιορτάζουν την αγάπη, αναγνωρίζοντας καλλιτέχνες και ακτιβιστές που διακρίνονται για το έργο τους και γίνονται τα πρόσωπα μιας καμπάνιας που θα εμπνεύσει να μοιραστούμε την αγάπη με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας.

Η νέα συλλογή Gap, ιδανική πρόταση για ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα, προτείνει outfits που θα ταυτιστούν με τη ζεστή ατμόσφαιρα των γιορτινών ημερών που θα ακολουθήσουν.

Για τη γυναικεία συλλογή Χριστούγεννα 2013, η Gap προτείνει:

– Νεανικά πουλόβερ σε παστέλ και γήινες αποχρώσεις: ζεστά, απαλά και άνετα, τα γυναικεία Gap πουλόβερ είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της νέας συλλογής που συνδυάζονται έξυπνα, ανάλογα με την περίσταση, δημιουργώντας αντιθέσεις που κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Για ένα preppy look, συνδυάζονται μοναδικά με το αγαπημένο μας πουκάμισο. Για τις casual εμφανίσεις, αγαπημένος σύντροφος τα denim Gap σε νέα washes στις γραμμές Sexy Boyfriend, Real Straight, Always Skinny, Perfect Boot και Curvy που έχουν αγαπηθεί.

– Broken-in khakis και mini skinny παντελόνια, τα οποία παραμένουν πρωταγωνιστές της περιόδου, καθώς και Parka & Puffer Jackets, σε casual και χαλαρό ύφος, που υπόσχονται να σας κρατούν ζεστές και stylish όλες τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Μην χάσετε τα φούτερ με γούνα σε super αποχρώσεις, καθώς δίνει μια νότα glam ακόμη και σε μία σπορ εμφάνιση!

Για την παιδική και βρεφική γκαρνταρόμπα, έμφαση δίνεται στο χρώμα, που αντανακλά την εορταστική διάθεση των Χριστουγέννων, αλλά και σε χαρακτηριστικά μεταλλικά στοιχεία. Χρωματιστά παντελόνια και t-shirt σε έντονα χρώματα εμπνέουν δυνατούς συνδυασμούς. Πουλοβεράκια και legging σε floral prints για τα κοριτσάκια και υπέροχα μπλουζάκια με glitter, ιδανικά για τις εορταστικές εμφανίσεις των μικρών δεσποινίδων, κλέβουν την παράσταση. Για τους πιο «προχωρημένους» μικρούς φίλους, τα hoodies με γούνα είναι η πρόταση που ξεχωρίζει.

Η ανδρική συλλογή Gap
παρουσιάζει V-neck βαμβακερά και merino πουλόβερ, Lived in πουκάμισα σε υπέροχα καρό patterns που συνδυάζονται μοναδικά με τα χρωματιστά υφασμάτινα παντελόνια, αλλά και υπέροχα hoodies με γούνα, για casual εμφανίσεις. Τα νέα Parka jacket και Puffer Vest μπουφάν-γιλέκα σε χακί και γήινες αποχρώσεις, ολοκληρώνουν μοναδικά το ανδρικό ντύσιμο.

Styling Tip: Φορέστε το Parka Jacket, πάνω από πουκάμισο, για ένα sleek ντύσιμο, με μια πιο σύγχρονη ματιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/gap