Τα κουφέτα είναι φτιαγμένα από αμύγδαλο και ζάχαρη, για να βγάζουν μια γλυκόπικρη γεύση που συμβολίζει τις χαρές και τις πίκρες που θα έχει η ζωή του ζευγαριού.

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει…

– Κουφέτα χρωματιστά.

– Περλέ.

– Χρυσά.

– Βότσαλα.

– Με γέμιση σοκολάτας.

– Γεμιστά με κάθε είδους γεύση σε διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και χρώματα.

Η τιμή και τα τεμάχια που βγαίνουν στο κιλό είναι αυτό που διαφέρει και θα πρέπει να δώσετε σημασία. Ανάλογα με τον αριθμό των κουφέτων που θα θελήσετε να βάλετε στην κάθε μπομπονιέρα, θα χρειαστείτε και τον ανάλογο αριθμό στα κουφέτα που θα καθορίσουν τα κιλά που χρειάζεστε και το κόστος.

Ο συνηθέστερος αριθμός κουφέτων που προτιμάται για την μπομπονιέρα είναι 7, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αναγκαίο και υποχρεωτικό να είναι τόσα.

Αν δεν σας ικανοποιούν τα σχέδια ή τα χρώματα από τα κουφέτα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τότε μπορείτε να κάνετε ειδική παραγγελία τα κουφέτα του γάμου σας, να γράψετε πάνω σ’ αυτά τα ονόματά σας την ημερομηνία του γάμου σας, κάποιο μήνυμα αγάπης, κάποιο ευχαριστήριο μήνυμα για τους καλεσμένους ή ότι άλλο εσείς σκεφτείτε.

Στην αγορά υπάρχουν κάθε λογής έτοιμα μακεταρισμένα κουφέτα ή αν δε σας ικανοποιούν μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας.

Σίγουρα θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω, το αποτέλεσμα όμως θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Πηγή: gamosinfo.gr