Ένα απόλυτα λαμπερό rock fashion event διοργάνωσε η Swarovski Ελλάς με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής κοσμημάτων «Kingdom of Jewels» Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012/2013.

Το event πραγματοποιήθηκε στο νέο artistic πολυχώρο Faust, στο κέντρο της Αθήνας. Οι βαριές κόκκινες βελούδινες κουρτίνες, τα πολύχρωμα πλακάκια με τα γεωμετρικά μοτίβα, οι vintage πολυέλαιοι και οι μπαρόκ καρέκλες, η θεατρική σκηνή με το live stage, το μπαρ παλαιάς κοπής έδεσαν άψογα με το ροκ στυλ και τα χρώματα της νέας συλλογής της Swarovski.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός ανέδυε μοναδικά τις υπέροχες rock chic δημιουργίες και τα αξεσουάρ της Swarovski όπου απαθανατίστηκαν από τα φλας των φωτογράφων. Τα μοναδικά cherry champagne cocktails με τις γλυκές και αλμυρές finger food γεύσεις απογείωσαν τη διάθεση της βραδιάς.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή ροκ εμφάνιση της perfomer τραγουδίστριας Kelly Kaltsi η οποία ερμήνευσε μαζί με τους «Special k’z» υπέροχες εκτελέσεις με πρόζα και διαδραστικότητα.

Στο event το «παρών» έδωσε το στιλάτο crowd των aficionados της μόδας από το χώρο των media, το οποίο είχε την ευκαιρία να δει σε αποκλειστικότητα τα νέα κοσμήματα του οίκου για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2012/2013.