Το Gliss ανανεώνεται και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ομορφιά και τη περιποίηση των μαλλιών με το νέο σύστημα επανόρθωσης με υγρή κερατίνη!

Από το 1952 έως και σήμερα το Gliss υποστηρίζεται από εργαστηριακές έρευνες που πραγματοποιούνται σε πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, οι οποίες το καθιστούν ειδικό στην επανόρθωση μαλλιών, καθώς προσφέρει ουσιαστική αναδόμηση της τρίχας με υψηλής ποιότητας φόρμουλες!

Το Gliss χαρίζει υγεία και αντοχή στα μαλλιά χάρη στην απόλυτη μέθοδο επανόρθωσης Liquid Hair – Repair με υγρή κερατίνη, η οποία αναδομεί την επιφάνεια και το εσωτερικό της τρίχας με παρεμφερείς ουσίες από τις οποίες αποτελείται.

Ο Schwarzkopf με το Gliss έρχεται να δώσει τη λύση στις καταναλώτριες με εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά προϊόντων Gliss Ultimate Repair, για 100% ορατή μείωση της φθοράς!

Η νέα σύνθεση της σειράς Gliss Ultimate Repair επανορθώνει την τρίχα, ενώ επουλώνει κάθε ρωγμή τόσο στην επιφάνεια της όσο και στο εσωτερικό. Έτσι ανατροφοδοτώντας τα μαλλιά με τα ίδια τους τα συστατικά, το αποτέλεσμα είναι να επιτύχουμε ξανά την φυσική τους λάμψη!

Για τέλεια περιποίηση, η νέα σειρά Gliss Ultimate Repair – καινοτομία από τον Schwarzkopf – αποτελείται από τέσσερα προϊόντα που φροντίζουν εντατικά τα μαλλιά: Σαμπουάν 400ml, Conditioner 200ml, Μάσκα 1’ 200ml & Treatment 2 φάσεων 100ml.

Λίγα λόγια για την κερατίνη:

Η αντοχή και η δύναμη του στελέχους της τρίχας (του ορατού τμήματος της τρίχας) οφείλεται στην κερατίνη.

Η κερατίνη είναι μια δομική πρωτεΐνη, βασικό υλικό της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Η τρίχα αποτελείται από πρωτεΐνες (σε ποσοστό από 65%-95%), λιπίδια (1% -9%), ιχνοστοιχεία, πολυσακχαρίτες και νερό.