Δροσερό, γευστικό και τόσο διαφορετικό!
Υλικά:
480 γρ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
5 κρόκοι αυγών
4-5 κουταλιές σούπας ροδόνερο
100 γρ. ζάχαρη
λίγες σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση:
Σε κατσαρολάκι βάζουμε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά. Μόλις η κρέμα αρχίσει να αφρίζει, κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Χτυπούμε στο μίξερ τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε λίγη λίγη τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.να ενωθούν τα υλικά μας.
Βάζουμε το μείγμα σε μπεν μαρί σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε το ροδόνερο και το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Βάζουμε το παγωτό σε δοχείο και το τοποθετούμε στη κατάψυξη.
Πηγή: sintagespareas.gr