Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι για 5-6΄, να ψηθεί καλά. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι κι αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε σαλατιέρα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα ζεστά φιλετάκια και ρίχνουμε εδώ κι εκεί το κουκουνάρι. Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Υλικά
• 1 ματσάκι ρόκα
• 200 γραμμ. φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
• 1 μαρούλι
• 1 λόλα
• 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
• 1/2 φλ. τσαγ. φλούδες παρμεζάνας
• 2 κ.σ. κουκουνάρι
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το ντρέσινγκ
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
• 1 κ.σ. μουστάρδα
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 σκ. σκόρδο λιωμένο
• 1 πρέζα θυμάρι
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
(Πηγή φωτογραφίας): argiro