Αν θα «χτυπήσετε» αβγά και πιο συγκεκριμένα ασπράδια, τότε υπάρχει ένα κόλπογια ν’ αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Αφήστε τα για 15 λεπτά να ηρεμήσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν ξεκινήσετε το «χτύπημα».
Πηγή: meacolpa.blogspot.com
Αν θα «χτυπήσετε» αβγά και πιο συγκεκριμένα ασπράδια, τότε υπάρχει ένα κόλπογια ν’ αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Αφήστε τα για 15 λεπτά να ηρεμήσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν ξεκινήσετε το «χτύπημα».
Πηγή: meacolpa.blogspot.com