Ολιστικές θεραπείες, γιόγκα και αγιουβέρδα με την απαραίτητη δόση λάμψης και χλιδής σε έναν απομονωμένο παράδεισο των Ιμαλαΐων προσφέρει το resort Ananda in the Himalayas, η ίδια η επιτομή της χαλάρωσης και της ευζωίας.

Σκαρφαλωμένο σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από τον Γάγγη, το Ananda παραμένει ένα από τα πιο φημισμένα health resorts της Ινδίας, ιδιαιτέρως γνωστό στους δυτικούς που αναζητούν τεχνικές χαλάρωσης και ευεξίας.

Στους πρόποδες λοιπόν των Ιμαλαΐων, το Ananda περιβάλλεται από 100 στρέμματα ιδιωτικής έκτασης και έχει επίκεντρο ένα παλάτι μαχαραγιά του 19ου αιώνα.

Παρθένο και απόλυτα ήρεμο, προσφέρει όλες τις διαθέσιμες τεχνικές γιόγκα και αγιουβέρδα, στην αυθεντική τους μάλιστα εκδοχή, μιας και παραμένει η κοιτίδα των ανατολίτικων μεθόδων.

Αφού περάσεις από συνέντευξη από ειδικό, φτιάχνεται ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα για τις ανάγκες της χαλάρωσής σου. Έχοντας έναν σωστό παράδεισο για να το εξασκήσεις.

Όπως το τεράστιο σπα, το γυμναστήριο, τη φύση την ίδια, αλλά και μια στρατιά από ευγενικούς θεραπευτές στην ευχέρειά σου.

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και exclusive υπηρεσίες προσφέρονται εδώ, σε ένα εξωφρενικά ακριβό για τα δεδομένα της Ινδίας resort, οι τιμές του οποίου συγκρίνονται άνετα με αυτές των κορυφαίων δυτικών ξενοδοχείων…