Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 8 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη απόδραση στην Καρναβαλική Πάτρα!

Το Πατρινό Καρναβάλι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά του είδους του όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το διάσημο πλέον τραγούδι “Πατρινό Καρναβάλι για πάντα” σηματοδοτεί κάθε χρόνο την έναρξη μιας περιόδου, όπου το κέφι, η διασκέδαση και η χαρά κυριαρχούν σε όλη την πόλη.

Γύρω στα μέσα του 20ού αι., το καρναβάλι λαμβάνει τη σημερινή του μορφή και όλη η πόλη κινείται στους ρυθμούς ενός ξέφρενου πάρτι, με τη συμμετοχή καρναβαλιστών από όλες τις περιοχές της χώρας.

Το Καρναβάλι της Πάτρας δεν είναι μόνο η μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής, που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν Χορούς, Παρελάσεις (με συμμετοχή 40.000 περίπου καρναβαλιστών), Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού (με συμμετοχή περίπου 90 πληρωμάτων), Καρναβάλι των Παιδιών (με συμμετοχή περίπου 12.000 παιδιών), Θέατρο Δρόμου, Εκθέσεις, Κινηματογραφικό αφιέρωμα, Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικού Θεάτρου και πολλά ακόμα.

Κορυφώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς με τη νυχτερινή παρέλαση των πληρωμάτων του Σαββάτου, τη φαντασμαγορική μεγάλη Παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων της Κυριακής και τέλος το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο μώλο της Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Πάτρας.

Πλέον την διοργάνωση αναλαμβάνει αποκλειστικά ο Δήμος Πατρέων μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι, η οποία εποπτεύει και το καρναβαλικό εργαστήρι, μοναδικό χώρο στην Ελλάδα όπου κατασκευάζονται τα μεγαλειώδη άρματα του βασιλιά Καρνάβαλου και της συνοδείας του καθώς και άλλες κατασκευές που κοσμούν την πόλη στη διάρκεια της Αποκριάς.

Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθημερινά σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και στα νυχτερινά καταστήματα, καφέ και μπαρ δίνουν ξεχωριστό χρώμα, σε μια γιορτή που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά δρώμενα της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined ανακηρύχθηκε η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο στα World Travel Awards για το 2013.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

CityLoft Boutique Hotel

Χτισμένο σε έναν ήσυχο και γραφικό δρόμο στο κέντρο της Πάτρας, το μοντέρνο CityLoft Boutique Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, καφέ και εστιατόρια και προσφέρει άνετη διαμονή.

Οι καθαρές και ήσυχες γραμμές, που χρησιμοποιήθηκαν στην αρχιτεκτονική του, σε συνδυασμό με τα φωτεινά χρώματα δημιούργησαν ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Τα εννέα κομψά Loft προσφέρουν απλότητα, αλλά και πολυτέλεια, διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τους πελάτες τους. Διαθέτουν μινιμαλιστική διακόσμηση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βεράντα.

Γευθείτε ένα νόστιμο πρωινό στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, συνεχίστε με καφέ ή κάποιο ελαφρύ πιάτο και αργότερα χαλαρώστε στους λευκούς «Le Corbusier» design καναπέδες και απολαύστε ένα ποτό.

Ο όμορφος κήπος του ξενοδοχείου θα σας προσφέρει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, αλλά και τη δυνατότητα να εργαστείτε σε ένα φιλόξενο ηλιόλουστο περιβάλλον.

Θέλοντας να φέρει την ηρεμία της φύσης στην πόλη, το CityLoft χαρακτηρίζεται από μία νοοτροπία φιλική προς το περιβάλλον. Έτσι στους χώρους του θα ανακαλύψετε τη χρήση νέων τεχνολογιών, οργανικών αρχιτεκτονικών στοιχείων και υλικών, όπως ο γρανίτης και το ξύλο σε φυσικά χρώματα.

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα εστιατορίων και καφέ σε κοντινή απόσταση.

Info

Αξιολόγηση: 9,4

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Maison Grecque Hotel

Η ιδανική του τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, επιτρέπει σε αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο να γίνει η βάση για το επόμενο ταξίδι σας.

Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης, που ολοκληρώθηκε το 1890 και έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο έργο τέχνης.

Η αναπαλαίωση του έγινε σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια και σήμερα διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα και υποδομές, ενώ είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Κάθε δωμάτιο του Maison Grecque είναι ξεχωριστό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Βασικό στοιχείο είναι οι εντυπωσιακές οροφογραφίες, κάθε μια ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Παράλληλα, τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με χειροποίητα χαλιά, μοναδικά έργα τέχνης και εξοπλισμένα με ανατομικά κρεβάτια και επώνυμα προϊόντα περιποίησης στο μπάνιο.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καθαριστήριο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και φιλόξενο χώρο για καφέ και ποτό.

Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πολλά δημοφιλή εστιατόρια και καφέ.

Info

Αξιολόγηση: 9,3

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Airotel Patras Smart Hotel

Το σύγχρονου σχεδιασμού κτίριο του Airotel Patras Smart απέχει λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης και αποτελείται από 51 δωμάτια, εκ των οποίων τα 3 είναι λειτουργικά για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι μοντέρνοι χώροι του έχουν διακοσμηθεί με φωτεινά χρώματα, όπως το κόκκινο, έργα σύγχρονης τέχνης, αλλά και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, όπως υπολογιστές με οθόνη αφής, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης.

Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση διαθέτει υπηρεσία express check-in/check-out.

Τα δωμάτια φιλοξενίας προσφέρουν σε κάθε ταξιδιώτη την αίσθηση της απλής πολυτέλειας. Κάθε σύγχρονη παροχή που μπορεί να μετατρέψει μια διαμονή σε ευχάριστη ανάμνηση, βρίσκεται γύρω σας, ενώ η χαλαρωτική ατμόσφαιρα σας μεταφέρει μακριά από την πόλη.

Απολαύστε το ελληνικό πρωινό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με το επιβλητικό μπαρ, που τα βράδια μετατρέπεται σε χώρο αναψυχής, με την επιλογή ποτού ή κρασιού.

Το ξενοδοχείο Airotel Patras Smart προσφέρει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κατάλυμα.

Info

Αξιολόγηση: 9,1

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Konstantinos Palaiologos Hotel

Το νεοκλασικό κτήριο του ξενοδοχείου Konstantinos Palaiologos σας υποδέχεται με την παράδοση της αρχοντιάς του και με όλες τις πολυτελείς ανέσεις της σύγχρονης εποχής.

Παίρνοντας το όνομα του από τον τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου, ο οποίος έζησε και παντρεύτηκε στην Πάτρα, το πολυτελές κατάλυμα διαθέτει 10 κλιματιζόμενα δωμάτια, που προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Οι ευρύχωροι χώροι των δωματίων είναι μοναδικά διακοσμημένοι και συνδυάζουν εξαιρετικά το νεοκλασικό χαρακτήρα του κτηρίου με την μοντέρνα απλότητα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καθαριστήριο, φύλαξη βρεφών /παιδιών και τζακούζι.

Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πολλά δημοφιλή εστιατόρια και καφέ. Η Ναύπακτος και το Ρίο απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Byzantino Hotel, Πάτρα

Το πολυτελές ξενοδοχείο Byzantino χρονολογείται από τα τέλη του 19ου αιώνα. Η ιδανική του τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, του επιτρέπει να γίνει η καλύτερη βάση για το επόμενο ταξίδι σας στην Πάτρα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και φύλαξη βρεφών /παιδιών, αποθήκευση αποσκευών και ασανσέρ, ενώ διαθέτει και καθαριστήριο. Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ τα ιστορικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στη διακόσμηση δίνουν στους χώρους έναν μοναδικό χαρακτήρα. Αυθεντικές κολόνες και έπιπλα αντίκες συνδυάζονται άψογα με τη μοντέρνα διακόσμηση.

Γευτείτε τη μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου Pubblico και επισκεφθείτε το Μουσείο Κομπολογιού και το κατάστημα λαϊκής τέχνης του ξενοδοχείου.



Info

Αξιολόγηση: 8,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ



Airotel Achaia Beach Hotel



Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Πάτρας, ένα βήμα από τη θάλασσα, το ξενοδοχείο Achaia Beach, προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Πλήρως ανακαινισμένο, στεγάζεται σε ένα Bauhaus κτήριο και διαθέτει 85 μοντέρνα και ρομαντικά δωμάτια. Στις διακοσμητικές επιλογές επικρατούν οι αποχρώσεις του λευκού και του κεραμιδί, ενώ το λιτό στυλ της επίπλωσης προσφέρει ξεκούραστους και ήρεμους χώρους.

Στο εστιατόριο του Achaia Beach κυριαρχούν οι σπιτικές γεύσεις, η εκλεκτή κουζίνα και η προσεγμένη κάβα. Με μαγευτική θέα στη θάλασσα και στον κήπο του ξενοδοχείου, απολαύστε ένα εξαιρετικό γεύμα ή δείπνο και δώστε μια ιδιαίτερη αίσθηση στις προσωπικές, τις επαγγελματικές και τις επίσημες συναντήσεις σας.

Χαλαρώστε στο κέντρο ευεξίας με τη σάουνα, αλλά και στην εποχική πισίνα. Τις ζεστές μέρες η ιδιωτική παραλία αποτελεί το ιδανικό μέρος για ατέλειωτες βουτιές.

Παράλληλα, το αίθριο αποτελεί το καταλληλότερο μέρος για να χαλαρώσετε. Το γραφείο οργάνωσης εκδρομών μπορεί να κάνει κράτηση εισιτηρίων για εκδρομές και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και φιλόξενο lounge bar του ξενοδοχείου. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Info

Αξιολόγηση: 8,7

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Palace Hotel

Με υπέροχη θέα στην πόλη, το ξενοδοχείο Palace διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi. Ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης προσφέρει μοναδική θέα στον Πατραϊκό κόλπο.

Τα εξήντα τρία δωμάτια, προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρουν άνεση και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και μίνι μπαρ.

Στο «Mariner’s Club» και στο «Café Vienna» θα απολαύσετε το ποτό και τον καφέ σας απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει φύλαξη βρεφών /παιδιών, αποθήκευση αποσκευών, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Info

Αξιολόγηση: 8,6

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Olympic Star Hotel

Το φιλόξενο ιστορικό ξενοδοχείο Olympic Star βρίσκεται στην καρδιά της Πάτρας, έχει ανακαινιστεί πλήρως και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και στα περισσότερα αξιοθέατα της.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και δωμάτιο με τηλεόραση. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση είναι διαθέσιμη υπηρεσία εξπρές check-in/check-out.

Τα δωμάτια ανακαινίστηκαν το 2006 και διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Επιπλέον, σε κάθε δωμάτιο υπάρχει εξοπλισμός σιδερώματος, τηλέφωνο και μίνι μπαρ.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό στην αίθουσα πρωινού και το απόγευμα χαλαρώστε με ένα ποτό στο μοντέρνο μπαρ.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να γευτούν την τοπική κουζίνα, υπάρχει μια πληθώρα εστιατορίων και καφέ στην γύρω περιοχή.

Info

Αξιολόγηση: 8,4

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ