Τις περισσότερες φορές κανονίζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές με βασικό κριτήριο τον προορισμό που θέλουμε να επισκεφθούμε. Άλλωστε, και ποιος δεν έχει ακούσει κάποιον γνωστό του ή και τον ίδιο να λέει “φέτος θέλω να πάω στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη”. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές ίσως είναι καλύτερο να επιλέγεις τον προορισμό σε δεύτερη φάση, αφού πρώτα έχεις αναρωτηθεί πώς πραγματικά θέλεις να περάσεις τις φετινές σου διακοπές. Διότι, οι προορισμού δεν διαφέρουν μόνο ως προς το τοπίο αλλά και στο τι είδους διακοπές προσφέρουν.

Εμείς, ετοιμάσαμε 4 ξεχωριστούς και μοναδικούς προορισμούς, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε 4 διαφορετικά στιλ τουριστών. Διάβασε τη συνέχεια και αποφάσισε στο τέλος τι είδους διακοπές θέλεις να κάνεις, ώστε να επιλέξεις και το σωστό προορισμό για εσένα.

Έχει πάρτι στο νησί

Αν για σένα διακοπές σημαίνουν νυχτερινά πάρτι, δυνατή μουσική και ξενύχτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ομορφιά ενός κλασικού κυκλαδίτικου νησιού, τότε η Ίος είναι το νησί που πρέπει να επισκεφτείς το φετινό καλοκαίρι.

Φημισμένος προορισμός για τη νυχτερινή ζωή, η Ίος αποτελεί ένα από τα πιο χοτ νησιά κυρίως για τους νέους ή όσους νιώθουν ακόμη νέοι. Το νησί δεν κοιμάται ποτέ, αφού το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο στα γραφικά σοκάκια της Χώρας του νησιού και η διασκέδαση κρατάει μέχρι το πρωί.

Σαντορίνη

Το νησί των ερωτευμένων

Ο επόμενος προορισμός δεν χρειάζεται και πολλές εισαγωγές. Η Σαντορίνη είναι από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδος. Με τα χρόνια το νησί έχει αποκτήσει τη φήμη του αγαπημένου προορισμού για ζευγάρια και ερωτευμένους. Μάλιστα, ο αριθμός των ζευγαριών που επισκέπτονται το νησί ετησίως είναι τόσο μεγάλος, που αν βρεθείς single θα νιώθεις σαν να κρατάς το φανάρι σε κάθε στενό.

Η εκπληκτική θέα στην καλντέρα και το διάσημο ηλιοβασίλεμα της, οι εντυπωσιακές και σπάνιες παραλίες της, οι χαρακτηριστικές εκκλησίες και οι μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει, της έχουν προσφέρει μια θέση ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς.

Αν φέτος ταξιδεύετε δύο ή παρέα ζευγαριών τότε η απόφαση του προορισμού είναι εύκολη.

Η χώρα της Νάξου από μακριά

Μονάχους – Μονάχους

Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν να ταξιδεύουν μόνοι τους. Είτε γιατί το πρόγραμμα τους δεν συμπίπτει με αυτό των φίλων τους, είτε γιατί προτιμούν τη μοναξιά. Αν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων, τότε η Νάξος είναι ο κατάλληλος προορισμός για σένα.

Γραφικές κυκλαδίτικες εικόνες γεμάτες με στενά σοκάκια, κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής κτίρια με χρωματιστές λεπτομέρειες που έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις και βενετσιάνικα αρχοντικά θα σας προσφέρουν την καθημερινή ηρεμία που χρειάζεστε και ίσως και την έμπνευση που αναζητάτε.

Πάρος

Οικογενειακή συσκευασία

Μιλήσαμε για παρέες, για ζευγάρια και για μοναχικούς ταξιδιώτες. Ποιος έμεινε; Μα φυσικά οι οικογενειάρχες. Είτε, είστε τριμελής, είτε τετραμελής ή ακόμη μεγαλύτερη οικογένεια, η ανάγκη για διακοπές είναι η ίδια. Όσοι αναζητούν τον τέλειο προορισμό για οικογενειακές διακοπές στις Κυκλάδες, είναι βέβαιο πως θα τον βρουν στην Πάρο.

Το νησί διαθέτει ήσυχους οικισμούς με παραθαλάσσια ξενοδοχεία και σπιτάκια τα οποία βρίσκονται δίπλα σε ρηχές παραλίες με άμμο, που τα παιδιά θα απολαμβάνουν από το πρωί ως το απόγευμα και φυσικά, παραθαλάσσια ταβερνάκια για να χαλαρώσουν οι μεγάλοι.

Αυτοί είναι λοιπόν οι πιο κατάλληλοι προορισμοί, ανάλογα με το τι είδους ταξιδιώτης είσαι. Και επειδή όλοι θέλουμε να ταξιδεύομε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ώστε να φτάσουμε στα αγαπημένα μας νησιά πιο γρήγορα από ποτέ, επιλέγουμε την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, την SEAJETS!

Το καλοκαίρι ξεκινάει εδώ με την SEAJETS και τον πρωταθλητή Αιγαίου CHAMPION JET 2 με χωρητικότητα 1050 επιβατών και 180 οχημάτων!

Το CHAMPION JET 2 σας ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά κάθε μεσημέρι στις 14.20  προς:

  • Πάρο σε 2.45’
  • Νάξο σε 3.25’
  • Ίο 4.15’ &
  • Σαντορίνη σε 4.55’

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιονισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραηλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα