Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων και την έλευση του 2016 στο Holiday Inn Thessaloniki. Ο executive chef του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί λαχταριστά μενού, με gourmet επιλογές από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα ρεβεγιόν θα πλαισιώνονται από ζωντανή μουσική, με μελωδίες από την Ελληνική και διεθνή σκηνή που θα σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όσο για το service, το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι σύγχρονες υπηρεσίες, οι εξαιρετικές υποδομές, καθώς και η βολική τοποθεσία του Holiday Inn Thessaloniki κάνουν το ξενοδοχείο ιδανικό για τις Εορταστικές σας αποδράσεις.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 24/12/2015, ώρα προσέλευσης 21.30
5-course menu, 50 ευρώ/άτομο
- Ποτό καλοσωρίσματος
- Τρυφερά φύλλα ρόκας, μαρουλιού και βαλεριάνας με μπέικον, κρουτόν και φύλλα γραβιέρας σε ντρέσινγκ λευκού κρασιού
- Μπισκ γαρίδας με τορτελόνι πράσινο με τυριά και κρουστίνι παρμεζάνας
- Σορμπέ ροδιού με Kahlua
- Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση από κιμά, ρύζι, κάστανο, κουκουνάρι και σταφίδες σε σάλτσα κρασιού συνοδευόμενο με πατάτες μουσελίν και μπρόκολο ογκρατέν
- Σοκολατόπιτα με κάστανα σε σάλτσα μελιού και λευκής σοκολάτας
- Καφές- Τσάι
- Μελομακάρονα- Κουραμπιέδες
- ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής του ξενοδοχείου)
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 31/12/2015, ώρα προσέλευσης 22.00
7-course menu, 80 ευρώ/άτομο
- Ποτό καλοσωρίσματος
- Καναπέ με μους καπνιστού σολομού και καναπέ γαρίδας με σος ρεμουλάτ
- Φρέσκα φύλλα σπανακιού με προσούτο, ρόδι, ξινόμηλα, σέλερι, καρύδια και φύλλα παρμεζάνας σε ντρέσινγκ κόκκινου γκρέιπφρουτ
- Φιλέτο γλώσσας πανέ με φιλέ αμυγδάλου σε κρέμα γκαλιάνο
- Σορμπέ κάστανο με cherry Peter Heering
- Φιλέ μινιόν μόσχου σε κρέμα γκοργκοτζόλας με σπαράγγια βουτύρου και ρύζι μπασμάτι με μανιτάρια
- Καπνιστό Μετσόβου με φυστίκι Αιγίνης και σάλτσα φράουλας
- Σοκολατένια τούρτα με αμαρένα, καρύδια και καραμέλα
- Καφές- Τσάι
- Βασιλόπιτα
- Τρουφάκια
- ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής του ξενοδοχείου)
5 -course menu, 55 ευρώ/άτομο
- Ποτό καλοσωρίσματος
- Φρέσκα φύλλα σπανακιού με προσούτο, ρόδι, ξινόμηλα, σέλερι, καρύδια και φύλλα παρμεζάνας σε ντρέσινγκ κόκκινου γκρέιπφρουτ
- Φιλέτο γλώσσας πανέ με φιλέ αμυγδάλου σε κρέμα γκαλιάνο
- Σορμπέ κάστανο με cherry Peter Heering
- Φιλέ μινιόν χοιρινό σε κρέμα γκοργκοτζόλας με σπαράγγια βουτύρου και ρύζι μπασμάτι με μανιτάρια
- Σοκολατένια τούρτα με αμαρένα, καρύδια και καραμέλα
- Καφές- Τσάι
- Βασιλόπιτα
- Τρουφάκια
*Παιδί έως 5 ετών που συνοδεύεται από τους γονείς του, δεν χρεώνεται *Παιδί 6-12 ετών έχει έκπτωση 50% στην τιμή του μενού Κρατήσεις: Τηλ. 2310 563100 Φαξ. 2310 563101 [email protected]