Την αποκαλούν και η «λίμνη των τεσσάρων εποχών» και δεν έχουν άδικο, αφού η Πλαστήρα στην Καρδίτσα, είτε χιονισμένη ή καταπράσινη, είτε φθινοπωρινή ή ανοιξιάτικη, χαρίζει εικόνες σπάνιας ομορφιάς και αποτελεί μοναδική εμπειρία η επίσκεψη σε αυτήν.

Και αυτό το καλοκαίρι έχετε έναν επιπλέον λόγο να βρεθείτε στη λίμνη Πλαστήρα και δεν είναι άλλο από το 1ο Plastiras Lake Festival, ένα νέο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ που στήνει φέτος για πρώτη φορά σκηνή στο μαγευτικό τοπίο της λίμνης. Όλα όσα απαρτίζουν το καλοκαίρι μας και τα όνειρά μας για ένα 3ήμερο μακριά από την πόλη θα υπάρχουν εδώ: δυνατές συναυλίες σε ένα stage δίπλα στο νερό, πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες στη φύση, περιηγήσεις στα γύρω χωριά και ατελείωτες ώρες δράσης!

Το περιβάλλον ιδανικό: Η λίμνη Πλαστήρα, άλλωστε, είναι ένας προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου. Μόλις 3.5 ώρες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της Ελλάδας, είναι ο εναλλακτικός προορισμός για αυτόν το Ιούλιο, με συναρπαστικά τοπία, γραφικά χωριουδάκια, δροσιά και ευκαιρίες για αποφόρτιση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα και την καθεμία από εσάς!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Plastiras Lake Festival

Πέμπτη 11 Ιουλίου
Έναρξη και παρουσίαση του Φεστιβάλ
Προβολή βραβευμένων ταινιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 12 Ιουλίου
Καντινέλια
Γιάννης Χαρούλης
Ματούλα Ζαμάνη

Σάββατο 13 Ιουλίου
Κοινοί Θνητοί
Εισβολέας
Λόγος Τιμής
Μεσημεριανό γλέντι με τους Ρουμπαγιάτ

Κυριακή 14 Ιουλίου
Παύλος Παυλίδης
Γιάννης Αγγελάκας
Villagers of Ioannina City
Μεσημεριανό γλέντι με τους Γκιντίκι

Αν είσαι πρωινός τύπος οι επιλογές είναι πολλές:

Πεζοπορίες στα μονοπάτια της λίμνης, υδροποδήλατα και κανό & kayak, mountain bike, τοξοβολία, ιππασία, yoga, τοίχος αναρρίχησης και εργαστήρια ζωγραφικής και θεάτρου για παιδιά. Επίσης, θα γίνει ξενάγηση στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο και το παλιό οινοποιείο, για γνωρίσετε από κοντά πώς το νερό δίνει ζωή στον τόπο, αλλά και να γευτείτε τοπικό κρασί.

Πού θα μείνετε:
Η κατασκήνωση είναι σε απόσταση μόλις 150μ από τη λίμνη, πολύ κοντά στο χώρο της συναυλίας με όλες τις παροχές!

Πληροφορίες

11-14 Ιουλίου το 1ο Plastiras Lake Festival ανοίγει και σε περιμένει μαζί με την παρέα σου σε μια ιδανική τοποθεσία!

Τιμές Εισιτηρίων:
40€ για το τριήμερο/ 17€ για την ημέρα
3€/άτομο, κράτηση θέσης σκηνής (τριήμερο)
Προπώληση: more.com
Ταμείο: Ημερήσιο- 20€