Μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας, το Ναύπλιο, μπαίνει δυναμικά στο τουριστικό προσκήνιο και στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Με ισχυρές δόσεις ιστορίας, πανέμορφες παραλίες, κουκλίστικα σοκάκια, ποιοτικές επιχειρήσεις και ούτε δύο ώρες να το χωρίζουν από την Αθήνα, μας δίνει ένα ισχυρό κίνητρο να το επιλέξουμε για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

Συγκεκριμένα, το φιλόξενο ξενοδοχείο Eden Beach Drepanon Hotel, ανακοίνωσε σημαντικές προσφορές προσαρμοσμένες στους καιρούς, κάνοντας μας να ετοιμάσουμε βαλίτσες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με 80 ευρώ προσφέρει διαμονή (δίκλινο δωμάτιο) και ημιδιατροφή (μίνιμουμ 3 διανυχτερεύσεις), ενώ αν επιθυμείτε να μείνετε 2 νύχτες σας παρέχει δίκλινο δωμάτιο και ημιδιατροφή στην προνομιακή τιμή των 170 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί πως η διαμονή παιδιών έως 6 ετών είναι δωρεάν.

Το Eden Beach Drepanon Hotel, βρίσκεται σε έναν μεγάλο ολάνθιστο πορτοκαλεώνα 20 στρεμμάτων πάνω στην παραλία του Δρεπάνου και χαρίζει άπλετες δόσεις χαλάρωσης και ποιοτικών διακοπών, φέρνοντάς σας σε επαφή με την ομορφότερη πλευρά της φύσης.

Η πόλη, βρίσκεται μόλις 10 χλμ. μακριά σε ιδανική απόσταση, ώστε να απολαμβάνετε τις βόλτες σας στα σοκάκια της, αλλά και να απομονώνεστε στο θαλασσινό σας παράδεισο.

Επίσης, σε απόσταση αναπνοής μπορείτε να επισκεφτείτε το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου αλλά και την αρχαία Τίρυνθα και τις Μυκήνες.

Για όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Eden Beach Drepanon Hotel, στο τηλέφωνο 2752092020-23, μέσω email [email protected], και στη διεύθυνση eden.gr.