Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το teaser της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ και γενικά οι ψίθυροι που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Έτσι, έρχεται η υποστήριξη εξωτερικού σκληρού δίσκου στο Xbox One, μέσω ενός update που θα γίνει διαθέσιμο τον Ιούνιο.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Το εξωτερικό μέσο αποθήκευσης πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 256GB ελεύθερου χώρου και παράλληλα να υποστηρίζει USB 3.0. Ναι, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Από κει και πέρα όμως, στην περίπτωση που το μέσο είναι συμβατό, μπορείτε να το συνδέσετε στην κονσόλα και να κάνετε install νέα games και εφαρμογές εξ ορισμού. Για την ακρίβεια, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε έως και δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ταυτόχρονα στις αντίστοιχες θύρες, και η οποιαδήποτε μεταφορά αρχείων μεταξύ του εσωτερικού HDD και των εξωτερικών (και ανάμεσα στους δύο εξωτερικούς), γίνεται απλά, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Επίσης, μέσω του εν λόγω update, θα ενεργοποιηθεί το αυτόματο sign-in χωρίς το Kinect, ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης του περιφερειακού από τη συσκευασία, ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα να εμφανίζεται το πραγματικό σας όνομα και όχι μόνο το Gamertag. Το αν θα επιλέξετε να φαίνεται το όνομά σας, κι αν ναι ποιοι ακριβώς θα το βλέπουν, είναι καθαρά στο χέρι σας.

Τα παραπάνω, συν 2-3 πραγματάκια ακόμη, παρουσιάζονται στο walkthrough βίντεο που ανέβασε η Microsoft περί του επερχόμενου update.

Πηγή: thegang.gr