Πάρτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας HTML5 και προσθέστε ένα ζωντανό κοτόπουλο, μία σφεντόνα και ένα καμινέτο, και έχετε το παιχνίδι Honda Experiment Game. Ανεπτυγμένο από την Wieden+Kennedy του Λονδίνου για τo λανσάρισμα του νέου Honda Civic, αυτό το παιχνίδι αλυσιδωτής αντίδρασης προσφέρει μια γεύση από το μέλλον του HTML5 αναφορικά με τις δυνατότητες gaming του.

Οι παίκτες πρέπει να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις με την τοποθέτηση πολλαπλών παραθύρων στην σειρά. Κάθε παράθυρο περιέχει ένα στοιχείο βίντεο που αντιδρά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το ποια παράθυρα τοποθετούνται γύρω του. Οι στόχοι του κάθε επιπέδου κυμαίνονται από απλοί (να κάνετε ένα μπαλόνι να πετάξει), μέχρι ελαφρώς πιο δύσκολοι (τη δημιουργία ενός διπλού ουράνιου τόξου). Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να ακολουθήσετε τη διαδικασία που ακολούθησαν και οι μηχανικοί της Honda για την δημιουργία του νέου Civic, δηλαδή να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα για να δείτε τι λειτουργεί.

Στο τέλος των 6 επιπέδων, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τις δικές τους αλυσίδες προτού τις μοιραστούν με τους φίλους τους.

Το πιο παιχνιδιάρικο μέρος του παιχνιδιού Honda Experiment Game δεν προέρχεται όταν καταφέρετε και εκτελέσετε με επιτυχία την αλυσίδα, αλλά όταν κάνετε κάποιο λάθος. Μια σειρά εκπλήξεων σας περιμένει όταν βάζετε δίπλα συνδυασμούς που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Έχετε δει ποτέ ένα κοτόπουλο με γυαλιά ηλίου;

Τι ακριβώς συμβαίνει όταν συνδυάζετε ένα κοτόπουλο και ένα καμινέτο; Μάθετε με το Honda Experiment Game.

Πηγή: proho.gr