Το HUAWEI PURA 70 Pro έχει αναδειχθεί ως ο απόλυτος «Βασιλιάς της φωτογραφίας», και αυτός ο τίτλος δεν είναι καθόλου άδικος. Η νέα συσκευή της HUAWEI καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες με ένα εντυπωσιακό design, κάνοντας το HUAWEI PURA 70 Pro το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της τεχνολογίας και της φωτογραφίας.

Ανεπανάληπτη φωτογραφική απόδοση

Ορισμένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του HUAWEI PURA 70 Pro που το αναδεικνύουν σε ένα επαναστατικό smartphone στον κλάδο της φωτογραφίας είναι η λειτουργία Ultra Speed Snapshot που σπάει ρεκόρ επιτρέποντας την λήψη φωτογραφιών υψηλής ταχύτητας έως και 300 km/h. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης του κινητού μπορεί να “παγώσει” τις πιο πολύτιμες στιγμές του. Δοκιμάστε το την ώρα που παίζεται με το κατοικίδιο σας ή σε κάποιο αθλητικό γεγονός όπου η δράση δε σταματάει ποτέ και θα εκπλαγείτε με τις φωτογραφίες σας.

Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με μια νέα γενιά συστήματος κάμερας Ultra Lighting. Η Κύρια Κάμερα έχει μεγάλο μέγεθος αισθητήρα 1/1,3 ιντσών και είναι εξοπλισμένη με το μεγαλύτερο φυσικό διάφραγμα της βιομηχανίας F1.4, επιτρέποντας μεγάλη πρόσληψη φωτός. Ο κινητήρας ολίσθησης υψηλής ακρίβειας και σταθερότητας, εστιάζει με ακρίβεια αυξημένη κατά 100%. Επιπλέον, η αντικραδασμική γωνία έχει αυξηθεί κατά 91%, επιτρέποντας την καταγραφή καθαρών λεπτομερειών ακόμα και σε σενάρια με γρήγορα στιγμιότυπα.

Διαθέτει επίσης προηγμένη Ultra Lighting PopOut Camera, η οποία προσλαμβάνει ακόμα περισσότερο φως. Στην υψηλή βαθμολογία έπαιξε ρόλο και η ικανότητα του κινητού να τραβάει καθαρές φωτογραφίες ακόμη συνθήκες έντονου ή πιο σκούρου φωτισμού. Αυτό επιτυγχάνεται διότι το είναι εξοπλισμένο με μια νέας γενιάς Ultra Lighting Macro Telephoto Camera. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κάμερα περισκοπικού τηλεφακού σε smartphone, διαφράγματος F2.1 της βιομηχανίας και επιτρέπει ένα τέλειο αποτέλεσμα ανεξάρτητα του φωτισμού στο χώρο.

Και φυσικά για όσους θέλουν να παρατηρούν και το παραμικρό, η κάμερα τηλεφακού ζουμ είναι σε θέση να παράγει ένα υψηλό επίπεδο λεπτομερειών με το ζουμ της σε όλα τα δοκιμασμένα εύρη και χαμηλά επίπεδα θορύβου ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εντυπωσιακό design που κερδίζει τις εντυπώσεις

Πέρα από τις φωτογραφικές του δυνατότητες το HUAWEI PURA 70 Pro εντυπωσιάζει με την καινοτόμα σύγχρονη αισθητική του. Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά γεωμετρικά σχέδια, εισάγει ένα απλό, αλλά μοναδικό Forward Symbol Design που δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και μοντέρνας κομψότητας. Το λεπτό και κομψό περίβλημα, κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά (Super Durable Kunlun Glass) είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αντέχοντας στις φθορές και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε στην άσπρη και μαύρη έκδοση.

Ενισχυμένες επιδόσεις

Όπως είναι αναμενόμενο το HUAWEI PURA 70 Pro διαθέτει ενισχυμένες επιδόσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της βιομηχανίας των smartphones.

Αν και το HUAWEI PURA 70 Pro έχει πάχος μόνο 8,4 mm, φιλοξενεί μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5050 mAh. Αυτό μεταφράζεται σε ατελείωτες ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας. Διαθέτει επίσης ενσύρματο HUAWEI SuperCharge 100W, και με λειτουργία HUAWEI SuperCharge Turbo. Ταυτόχρονα, το HUAWEI PURA 70 Pro εισάγει την πιο προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της βιομηχανίας. Το ταχύτατο ασύρματο HUAWEI SuperCharge 80W φορτίζει  έως το 50% της μπαταρίας σε 15 λεπτά. Με όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι το κινητό θα είναι έτοιμο για λειτουργία όποτε το χρειάζεστε.

Επιπλέον, η σειρά HUAWEI PURA 70 συνοδεύεται από το νέο απλό και εύχρηστο EMUI 14.2. Έτσι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη, διασκεδαστική, ευφυή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

AppGallery, Gbox, και… Micro G για εφαρμογές Google στο HUAWEI smartphone σας

Για το AppGallery δε χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι αποτελεί μία από τις τρεις κορυφαίες παγκόσμιες πλατφόρμες εφαρμογών και η κορυφαία πλατφόρμα για εφαρμογές σε όλες τις συσκευές HUAWEI.

Mobile games, Fitness οδηγοί και ότι άλλο χρειαστείτε θα το βρείτε στο AppGallery. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές Google, το Gbox είναι μία από τις third-party εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως οι εφαρμογές Google δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές HUAWEI.

Με τις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσεις βελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητα των Google apps σε smartphone της HUAWEI. Για παράδειγμα, το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG βοηθά τα smartphone της HUAWEI να έχουν μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, συνεπής με τις εφαρμογές Google που είναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android. Το MicroG είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα ιδιόκτητων βιβλιοθηκών της Google που χρησιμεύει ως αντικατάσταση των Υπηρεσιών Google Play στο λειτουργικό σύστημα Android.

Το HUAWEI PURA 70 Pro δεν είναι απλώς ένα smartphone, είναι ο βασιλιάς που στέκεται περήφανα στον θρόνο του, κατακτώντας την κορυφή με τις τεχνικές και φωτογραφικές του δυνατότητες. Σε μια ανταγωνιστική αγορά, το PURA 70 Pro ξεχωρίζει, θέτοντας νέα πρότυπα και ανεβάζοντας τον πήχη για τους υπόλοιπους.

Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της HUAWEI, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τρομερά wearables

Πέρα από τα smartphone, η HUAWEI έχει γίνει και η go to επιλογή για smartwatches, ασύρματα ακουστικά και άλλου είδους wearables. Οπότε με κάθε λανσάρισμα καινούργιας συλλογής περιμένουμε πάντα τι καινοτομία θα παρουσιάσει.

Φυσικά, όπως και με το HUAWEI PURA 70 Pro και τα νέα HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition & HUAWEI WATCH FIT 3 δεν απογοητεύουν.

Με φουτουριστική αισθητική εμπνευσμένη από τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στο διάστημα, το HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition εντυπωσιάζει όχι μόνο με την αισθητική του, αλλά και με τις δυνατότητες του. Από την άλλη, με το HUAWEI WATCH FIT 3 η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και υγείας γίνεται παιχνιδάκι.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.