Η Εθνική ομάδα πόλο πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με στόχο το μετάλλιο, αλλά τελικά πήρε την 5η θέση και δέχθηκε κριτική. Σχετικά με αυτό, ο διεθνής παίκτης της ομάδας, Ντίνος Γενηδουνιάς, αναφερόμενος στους επικριτές της, με ανάρτησή του στα social media, τους υποσχέθηκε ότι θα βρουν λόγο (αργά ή γρήγορα) να ξανακάνουν κωλοτούμπα.

Πρόκειται για την πιο σταθερή, διαχρονικά, Εθνική ομάδα του ελληνικού αθλητισμού και την πιο δυνατή. Και επειδή είναι πραγματικά πολύ δυνατή, όλοι περίμεναν ότι θα επέστρεφε από το Παρίσι με μετάλλιο. Αυτό τελικά δεν έγινε, επειδή ο προημιτελικός με τη Σερβία στράβωσε με τρελό τρόπο στο φινάλε, με συνέπεια να υπάρξουν αρκετοί επικριτές.

Σε αυτούς, λοιπόν, αναφέρθηκε τώρα ο Γενηδουνιάς, μέλος της Εθνικής ομάδας, δίνοντάς τους μια υπόσχεση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Oλυμπιακοί Αγώνες! Τι ωραίο πράγμα. Συναισθήματα έντονα, που λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να στα προκαλέσουν. Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ένα πράγμα θα πω. Εσείς που απογοητευτήκατε και στεναχωρηθήκατε μαζί μας, θα σας ξανακάνουμε να χαμογελάσετε και να φουσκώσετε από υπερηφάνεια. Εσείς οι παντογνώστες που βγήκατε γρήγορα να ρίξετε ευθύνες, να σχολιάσετε και να στείλετε κακόβουλα μηνύματα, θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξετε. Αυτό είναι υπόσχεση», έγραψε ο Γενηδουνιάς.