Πολλά έχουν ακουστεί μέσα στα χρόνια για όσα γίνονται στο Ολυμπιακό Χωριό, με την Αμερικανίδα αθλήτρια της κωπηλασίας, Έμιλ Ντέλεμαν, να αποκαλύπτει τι συμβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Περισσότερα από 200.000 προφυλακτικά μοιράστηκαν φέτος στο Ολυμπιακό Χωριό, η Ντέλεμαν όμως απογοητεύθηκε, όπως εξήγησε σε βίντεό της στο TikTok που έγινε viral, όταν συνειδητοποίησε ότι κανείς εκ των αθλητών δεν είναι ενεργός στην εφαρμογή Tinder.

«Είμαι στο Ολυμπιακό Χωριό και μέχρι στιγμής τα περισσότερα πράγματα έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Το φαγητό, η ατμόσφαιρα… είναι τρελό. Όλα εκτός από αυτό… Τις προάλλες ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και έκανα την αποθεραπεία μου σαν να είναι η δουλειά μου, γιατί είναι. Και χάζευα το TikTok και είδα κορίτσια να λένε «Γεια, άλλαξε τη γεωγραφική θέση σου στο Ολυμπιακό Χωριό αν θέλεις μερικά ‘μωρά’ πρώτης κατηγορίας» και είπα «Θεέ μου, ιδιοφυϊές. Πρέπει να το αξιοποιήσεις στο έπακρο όπως έκανες όταν ήσουν στη Ρώμη».

Δεν είχα κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή εδώ και χρόνια, οπότε μπήκα στο app store και είδα ότι προωθούν με μία καινούργια λειτουργία που έλεγε «κάντε match με επαγγελματίες αθλητές», είπε αρχικά η Αμερικανίδα αθλήτρια και συνέχισε.

«Οπότε άρχισα την εξερεύνηση, αλλά δεν έβλεπαν κανέναν αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων. Σκέφτηκα ότι κάνω κάτι λάθος, αλλά ήμουν σε απόσταση ενός μιλίου από αυτή την ακτίνα και είχα δει μόλις δύο Ολυμπιακούς αθλητές.

Μπήκα με την προσδοκία να βρω κάποιες από τις μελλοντικές μου σχέσεις, αλλά δυστυχώς, υποθέτω ότι ψάχνουμε για άλλες μορφές ψυχαγωγίας και γι’ αυτό με βρίσκετε τώρα στο TikTok».