Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι οι τρίτοι στους οποίους πήρε μέρος η Νάντα Χαφέζ και είναι και αυτοί που θα θυμάται πιο έντονα καθώς αγωνίστηκε -και έφτασε μάλιστα ως τους «16» στην ξιφασκία– αν και είναι 7 μηνών έγκυος.

Η 26χρονη Αιγύπτια ξιφομάχος, η οποία είναι πρωταθλήτρια Αφρικής, μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο στο Παρίσι, απέκλεισε όμως την Ταρτακόφσκι που είναι στο Νο7 της κατάταξης, έφτασε ως τους «16» και άφησε άφωνους τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο αγωνιστικό χώρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλος μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο! «Το μωρό μου και εγώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές.

Η πορεία της εγκυμοσύνης είναι σκληρή από μόνη της, αλλά το να πρέπει να παλέψω για να κρατήσω την ισορροπία της ζωής και αθλητισμού ήταν κάτι λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο», ανέφερε αρχικά στο Instagram και συνέχισε.

«Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι η υπερηφάνεια γεμίζει το είναι μου για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16!

Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω ως εδώ.

Οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν διαφορετικοί- Τρεις φορές «Ολυμπιονίκης» αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας έναν μικρό Ολυμπιονίκη!».